Hogy vehettek fel egy férfit bébiszitternek a szülők?
Azért nem minden férfi perverz állat!
Van férfi bébiszitter ismerősöm. Osztálytársam volt az eü. szakközépben. Normális gyerek szerető ember. Attól hogy ez az elmebeteg dög ezt csinálta, még lehet férfit alkalmazni.
Igaz, ismeretlenre én sem bíznám a gyerekem. Ez viszont igaz nőkre is. Sajnos vannak perverz nők is, csak ez ritkábban derül ki.
A lényeg, hogy csak ismerősben szabad megbízni!
Lehet, hogy én vagyok furcsa, de én sem zárnám ki, hogy férfi bébiszittert alkalmazzunk. Csekély százalékuk perverz. Viszont például ha egy fiú babát nevel egyedül az anyja úgy, hogy a közvetlen környezetében nincs férfi minta, akkor nem rossz dolog férfi babacsőszt alkalmazni.
Én egy valamihez ragaszkodom: mindegy, hogy férfit, vagy nőt bízok meg a gyermekem felügyeletével, de biztosan nem újsághirdetésből, vagy neten keresztül választanám. Ha nem az ismerőseim közé tartozik, vagy nem baráti család ajánlja be a saját bébiszitterüket, akkor biztosan komoly referenciákkal rendelkező ügynökséghez mennék és szintén komoly referenciákkal rendelkező embert választanék.
Egyáltalán nem atrom furának a férfi bébiszittereket! Tudod, vannak olyan férfiak, akik helyenként sokkal normálisabban bánnak a gyerekkel, mint egyes nők! Nem egy olyan férfi ismerősöm van, aki nagyon szuper apuka! Plusz van olyan anyuka, aki azért is dönt a férfi szitter mellett, mert nincs a gyereknek apamodell. Így némiképp ezt pótolhatja!
Amúgy nők is bánthatják a gyerekeket! Nézd az amerikában kirobbant botrány ezzel kapcsolatban. Ott nők voltak! És bizony sokkal kegyetlenebbek tudnak lenni! Még halt is meg baba emiatt!
n csak sajnálom azokat a férfiakat, akik szeretnének szitterkedni. Persze a normálisakat!!!
Én sem zárkóznék el a férfi bébiszitter elől. Miért ne? Némelyik még sokkal türelmesebb is mint egy nő. Nincs menses előtti hülye időszaka, kiegyensúlyozottabb, főzni egy férfi is tud, néha jobban is mint egy nő. Olvasni, számolni, játszani szintén. Ha meg a munkája pláne felelősségteljesebb mint alapból. Sőt sok férfi lehet előbb lefekszik a kisgyerekkel a szőnyegre és épít hatalmas tornyot a gyerekkel együtt, inkább játszótársként mint felnőttként, hiszen olyan gyerekek a lelkükben a pasik általában. A kisgyerek pedig annál jobban nem élvez semmi mint ha van játszótársa. Más oldalról ha gond van egy férfi hamarabb elagyabugyálja az utcán a támadót mint egy nő. Persze ez már szélsőséges dolog, de soha nem lehet tudni. Szóval most ez a férfi bébiszitter kezd olyan dologba átmenni, mint régen hogy a nők nem dolgozhattak mert ők nem alkalmasak rá. Miért ne csinálhatná jól egy férfi is ezt a bébiszitterkedést és egy nő jól egy olyna munkát ami férfiakra jobban jellemző.
Pláne ha nincs apuka példa a gyerek számára még több plusz. A női bébiszitter is meg tudja verni a gyereket, vagy nem foglalkozni vele, vagy épp magát piperézni a gyerek mellett. Mondjuk ez a legutóbbi egy pasinál nem nagyon fordul elő az tuti, hogy pl fesse a körmét a kicsi mellett és a gyerek meg szagolja a körömlakkot.
De amúgy az a legbiztosabb ha ismerős által ajánlott bébiszittert, mindegy hogy nő vagy férfi, választ az ember, aztán majd látja a dolgokat hogy neki is megfelel e vagy sem. De fontos a jó referencia is, pláne ha idegen helyről van az illető. De baki mindig lehet, még ismerős által ajánlottnál is.
De amúgy nekem bébiszitterre nem telik és nem is hiszem hogy fog telni, így nekem ez a probléma egyenlőre nem él. De ki tudja mi lesz a jövőben. Találok egy jól fizető munkát amiből telik majd bébiszitterre. Szép álom! Alszok tovább!
De jó azért ilyenről elmondani a véleményt! Mindig meg kell mindent vizsgálni minden oldalról, mert ha egyértelműen elítélünk valamit annak jó vége nem lesz, mert csak gyűlölet lesz belőle, ami nem jó. Sok ember halt már fura, másról könnyen ítélkező vezető emberek miatt! Sajnos! :(
Amúgy kíváncsi leszek hogy tényleg csinálta e ez a pasi, vagy csak valamelyik anyuka kitalálta ezt, mert jobban szerette a kicsi a bébiszitter pasit, mint az apukát vagy anyukát. Mert ilyet is hallottam már. Majd meglátjuk! Lehet az is hogy bűnös! Nemtudom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!