Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ha befordul a baba utána...

Ha befordul a baba utána mikor születik meg?

Figyelt kérdés

Hülyén hangzik,igazából arra lennék kíváncsi,nektek a befordulástól számított hányadik héten született meg?

36 hetes kismama

2012. máj. 30. 16:10
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, mikor fordultak be, de mindkétszer voltunk a 27.héten uh-n, és akkor már fejjel lefele voltak. Időben születtek.

Igazából ehhez képest teljesen felesleges viszonyítgatni.

2012. máj. 30. 16:12
 2/5 anonim ***** válasza:
A 28. heti vizsgálaton már befordult. Most 35 hkm vagyok, de még pár hétig szívesen hordozom.
2012. máj. 30. 16:20
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem az első 3 gyerkőcöm a 17-18. héttől fejvégű volt, a negyedik babám csak a 32. héten lett fejvégű,addig minden uh-án másképp állt.Az első és a negyedik 39,a második és a harmadik 38 hétre született.
2012. máj. 30. 16:20
 4/5 anonim ***** válasza:
27. heti uh-on be volt fordulva, 34. heti uh már teljesen be volt illeszkedve és ki is voltam nyílva kicsit, kiírt napon érkezett :)
2012. máj. 30. 21:10
 5/5 anonim ***** válasza:
A befordulástól számított 17. héten született meg, tehát már a 23. héten befordult és a 40. héten született.
2012. máj. 30. 22:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!