Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Na most ez hogy lesz? Péntek...

Na most ez hogy lesz? Péntek vagy hétfő?

Figyelt kérdés
Mikor érkezik a családi? mert az egy dolgo,hogy a hónap első munkanpján utalnak,de hétfő az már 4.-e lesz,és 3.-áig meg kell kapjuk,igaz?

2012. máj. 29. 15:11
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
4.-én fog érkezni, hétfőn.
2012. máj. 29. 15:12
 2/6 anonim ***** válasza:
0%
4-én lesz rajta.
2012. máj. 29. 15:15
 3/6 anonim ***** válasza:
39%

miért kéne 3.-án megkapnunk?

már leírtam vagy 50 kérdéshez, de ha ez kell, hónapról hónapra leírom... a hónap első munkanapján van utalás és érkezés a hónap 2. vagy 3. munkanapján van.

térség és bank szerint utalnak, így vannak eltérések

2012. máj. 29. 15:30
 4/6 anonim ***** válasza:
57%

Nincs olyan szabály, hogy 3-áig meg kell kapni.

A második munkanapon fogod megkapni utalással, vagyis most 4-én.

2012. máj. 29. 15:31
 5/6 anonim ***** válasza:
Szia. Ahogy az előttem szólok írták,4-én !! De a következő hónaptól "elvileg" utalástól számítva 4órán belül a számlán lesz!!! Új Banki gyorsaság!! :-))
2012. máj. 31. 07:43
 6/6 anonim ***** válasza:
Kíváncsi leszek, hogy a cib banknak hogy fog menni az új gyorsaság, mivel mostanában ők küldték legkésőbb az utalásokat...
2012. jún. 2. 17:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!