Anyukák! Ti elítélitek azt ha egy anya a babájának turkálóból vagy vateráról (vagy bárhonnan ahol használt ruhák vannak) vásárol?
Barátnőm elég érdekes megjegyzéseket tett miután megtudta,hogy az én 6 hós fiamon nem minden új.
Mert persze az övén igen.
Hát én nem szégyellem,mert egyrészt hamar kinő még most mindent,másrészt az őszintét megmondva nem mindig volna egy-egy szettért vagy ruháért 5000-7000-10000 ezer forintom.
Ti hogy gondoljátok ezt?
Szia!
Dehogy kell elitélni bárkit is azzal,hogy használtan vesz babaruhát.Én is használtan veszek ruhákat 10 hónaposomnak.Őszintén nincs pénzünk arra ,hogy 1700-2000 forintokat kiadjunk egy bodyért a H&M-be..Általában vaterán veszek cuccokat.A barátnőd pedig csak nagyzol.
Igen, az ilyen szülő ássa el magát jó mélyen!:o))))
Jaj, ne viccelj! Csak igazán, igazán sznob és nagyképű ember ítélhet el ilyenért! Szerintem teljesen természetes, hogy turiból vagy vateráról vagy kölcsönből öltöztessenek egy babát. Persze jó néha ezt-azt újonnan megvenni!
Az én Lányom másfél éves és van egy ismerős ikerpár, akiktől kapjuk a ruhákat, rengeteget, gyönyörű állapotban. A Nagynéni pedig turi fanatikus (pedig megyei főbíró) és olyan ruhákat turkál a Lányomnak, hogy csak kerekedik a szemem. Gyönyörűek!
Amúgy a barátnődnek meg mondd nyugodtan, hogy persze, a Te babádon is minden új! Úgysem tudja cáfolni és ha az ő lelkivilágának ez jót tesz...:o)
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
Minden nap egy ilyen kérdés. Mindenki úgy és onnan öltözteti a gyerekét ahogyan akarja és tudja. Mit kell ezen lovagolni?
Én nem sok új ruhát vettem még a gyerekekre. Ellenben tudom, hogy van, aki elítéli, ezért nem kötöm senkinek az orrára.
De szerintem amikor egy gyerekruha drágább, mint a felnőtt, és pár hónap alatt kinövi kevesen tehetik meg, hogy csak új ruhát adnak a gyerekre.
Nekem apu akadt ki rajta teljesen, amikor mondtam, hogy ne égessem már magam, mert megtehetjük, hogy veszek rendes ruhát a gyereknek. Ja, persze, ő kb. 5-ször annyit keres, mint én. Azóta nem mondom senkinek.
Kinek mi köze hozzá?
Hat en megtehetnem,hogy ujat vegyek csak a fiamnak mert kulfoldon elunk es a ferjem nagyon jol keres. De minek vegyek mindent ujonnan ha letezik olcsobb megoldas es ugyis olyan hamar kinovi a ruhat?
Most varom a masodik fiamat, az elso fiam altal kinott ruhak tokeletes allapotba vannak pedig legalabb fele turis.
Itt amugy is nagyon jo turik vannak.
Es a poen,hogy itt eloszor a ferjem fonokenek a felesege vitt el turiba ahova O is jarni szokott pedig ha valakik akkor Ok aztan tenyleg megtehetnek,hogy csak Gucci, Dolce& Gabanna es ilyen cuccokat hordjanak.
Nekem is van amugy egy ilyen "sznob" ismerosom. Nem mondja ki a velemenyet de a szemebol mindent ki lehet olvasni mikor egy masik kozos anyuka ismerosommel beszelgetunk a legujabb szerzemenyeinkrol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!