Cipő Uj vagy használt?
Lányom 20 hós még soha nem kapott használt cipőt(másnak a cipőjét)
jol teszem. nagyon drága a cipők de nem akarom megkockáztatni hogy gombás legyen a lába vagy bármi legyen. ti is vesztek ujjat vagy használtat is adtok rá?
használt cipő nem jó. nem azért mert gombás lesz a lába, hanem azért mert átveszi a láb alakját és az már más lábáét vette fel. így nem jó, gerincproblémákhoz vezet és egyéb rossz dolgokhoz.
nem kell megvenni a legdrágább cipőt, pl. a deichmannben 2000.-ért már jókat lehet kapni
Én is sokáig úgy voltam vele, hogy ruhából jó a használt is, de cipőt mindenképp újat veszek. Hát ez változott. :)
Tavaszra kapott a lányom egy új Superfitet (14.000 Ft), de elkezdett motorozni... Azt azért nem akartam, hogy az új cipőt 2 nap alatt tönkretegye.
Vaterán találtam ugyanolyat használtan, megvettem 4000-ért. Nem mindegy. Motorozni és a homokozóba tökéletesen megfelel. A képen is lehetett látni, hogy szép állapotban van, megkímélt, ezért mertem megvenni.
(De ha nem pont ugyanolyan lett volna, mint a másik, akkor nem rendeltem volna. Próba nélkül nem veszek cipőt neki!)
Fehérnemű és cipő mindig új, a többi dologban lehet használt, akár a babámra, akár magamra.
Én még a rokonoktól kapottat sem adom rá.
Az első válaszoló fogalmazta meg jól (én is így gondolom), nem a fertőzések miatt (gomba), hanem a lábformája véget.
Márkásakat nem kap, az ilyen kicsi korban még felesleges, de mindenképpen ragaszkodom az új cipőhöz...
Ráadom a használtat is, ha a családból kapjuk. Azért az ember ha megnézi, látja mennyire van elhasználva. Eleve, olyat már mi sem kapunk, ami rendszeresen volt hordva. Ha a talpa nincs megkopva, megtörve a bőr, és szemmel láthatólag nincs deformálódva semerre a használattól, akkor én örömmel elfogadom.
Inkább egy jó minőségű használt, mint egy olcsó gagyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!