Tetszik a Barnabás név? Ismertek ilyen nevű babát?
Figyelt kérdés
2009. jún. 29. 19:59
1/14 anonim válasza:
Én ismerek, nem is egyet. Nem csak babát, hanem felnőttet is. Szerintem jó kis név.
2/14 anonim válasza:
Ismerek és szerintem nálunk is favorit ez a név:)
3/14 A kérdező kommentje:
Kisbabámat így hívják és én nem ismerek ilyen nevű gyereket.
2009. jún. 29. 20:03
4/14 anonim válasza:
Szerintem nagyon szép név. Ha egyszer megfogan a második gyerekünk és fiú lesz én biztos ezt a nevet adom neki.
5/14 anonim válasza:
Igen. Az egyik baráti házaspár kisfiát hívják így. Imádom, tündéri, rafinált, eleven kiskölyök, pont olyan, amilyennek egy Barnabásnak lennie kell. :D
6/14 anonim válasza:
Olyan "rosszcsont" név...
:):):)
7/14 anonim válasza:
az én unokaöcsém is Barnabás...az az Barnabi :-)
nekem igazándiból nem a kedvencem,de hát az én fiam neve sem tetszik mindenkinek.
de attól függetlenül gratulálok a kisfiadhoz.
8/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat.
2009. jún. 29. 20:28
9/14 anonim válasza:
Első vagyok! Sőőőőt, van egy barátnőm, akinek a vizsla-kutyáját is Barnabásnak hívják! Olyan cuki!!
10/14 anonim válasza:
persze, hogy ismerek, tele van velük az óvoda
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!