Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nem "érdekes", hogy itt a...

Nem "érdekes", hogy itt a gyakorin az összes anyukának szép gyereke van?

Figyelt kérdés
2012. máj. 26. 09:27
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
91%
Minden Anyának a saját gyereke a legszebb és minden gyerekbe lehet találni szerintem valamit, ami szép. Ha nem külsőleg, akkor belsőleg, és az még fontosabb, mint hogy hogy néz ki valaki.
2012. máj. 26. 13:40
 12/20 anonim ***** válasza:

Kislányom újszülöttnek nem volt szép. Pont. Aranyos volt és nagyon ügyes, de szép az nem. De azért nem gondoltam sosem csúnyának, annyira nem volt vészes a helyzet. :) Kb. fél évesen kezdett "szépülni".

Most, lassan 2,5 évesen meseszép. Eddig 1 kislányt láttam, aki megközelítette, de ő teljesen más típus.

[link]

2012. máj. 26. 15:14
 13/20 anonim ***** válasza:

Mar megint egy "ertelmes" kerdes...

Nem,egyaltalan nem erdekes hiszen minden anyukanak a sajat gyereke a legszebb.

Nekem is a kisfiam a legszebb a vilagon.

2012. máj. 26. 18:44
 14/20 anonim ***** válasza:
Inkább ez a kérdés "érdekes"...
2012. máj. 26. 20:04
 15/20 anonim ***** válasza:

A szépseg annyira relatív.

Az, hogy egy anyának a gyermeke a legszebb az természetes, ugyanis annyira szeretjük őket,hogy lehet akármilyen, a szeretet megszépíti.

És, hogy a relatívitásra rögtön példát mondják, az anyuka által belinkelt kislány nagyon aranyos,de én semmi különöset nem látok benne,különösen szépnek sem látom,ő viszont meseszépnek látja,ahogy én is az enyémeket,de lehet,hogy másnak tök átlagosak.

2012. máj. 26. 21:41
 16/20 anonim ***** válasza:
Az én kislányom nem szép,hanem gyönyörű!!! ;)
2012. máj. 26. 21:55
 17/20 anonim ***** válasza:

Gondolom amiatt a kérdés miatt írtad ezt ki, amiben azt kérdezték, hogy az anyukák szépnek látják-e a babájukat.

Én azt írtam, hogy igen, gyönyörűnek látom, de ez pusztán az én szerencsém. Szerintem sem igaz, hogy minden baba szép. A kórházban némelyiktől szabályosan megijedtem :) Amúgy is elég kevés gyereket tartok szépnek, kritikus vagyok ebből a szempontból. A sajátomat viszont tényleg gyönyörűnek tartom. Nem tudom, hogy azért-e, mert az enyém, vagy mert tényleg gyönyörű. Bár az utcán egy csomószor hallom, amikor sétálunk, hogy mögöttünk félhangosan elejtenek olyan mondatokat, hogy "jaj de gyönyörű baba", de lehet, hogy ezek az emberek minden babánál ezt csinálják.

Válaszolva a kérdésedre, szerintem sem gyönyörű minden gyerek, de ha a saját szüleik gyönyörűnek látják őket, abban nincs semmi rossz szerintem.

2012. máj. 26. 23:11
 18/20 anonim ***** válasza:

Utolsó!

Hallottál már olyat, hogy valaki azt mondja az utcán, hogy "hű de csúf gyerek"?

Mondjuk, ha érdekelnének a gyerekek, tőlem hallhattál volna ilyet. :)

2012. máj. 27. 13:43
 19/20 anonim ***** válasza:

Nem hallottam még olyat. Viszont nem lenne kötelező véleményt nyilvánítaniuk, az utcán az emberektől nem kérdezgetem, hogy szépnek tartják-e a gyerekemet, maguktól mondják. Ha én látok egy ronda gyereket, nem mondok semmit, azt sem, hogy húdeszép :)

De mégegyszer írom, hogy nem biztos, hogy mindez azért van, mert szép a gyerekem, lehet, hogy egyes emberek ha babát látnak akkor késztetést éreznek arra, hogy hangosan megdicsérjék :)

2012. máj. 27. 19:35
 20/20 anonim ***** válasza:

13-as valaszolo vagyok.

Valaki megmondana,hogy miert lettem 0%-ra pontozva? Menjen a .....-ba az illeto! Szanalmas...

2012. máj. 27. 19:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!