Gabesz5555 kérdése:

Orion T32-D LCD tv vetem szerintetek mi lehet baja? 10 perc szép tiszta kép, utána érdekes színe van olyan mint ha olajfesték lenne embernek a haja meg szemcsés kép mint ha video kazetárol nézném tv-ét

Figyelt kérdés
(már be csomagoltam megy pestre orion szervizbe)

2012. ápr. 9. 18:52
 1/5 cipi8 ***** válasza:
Szerintem nyugodtan küld szervizbe! A hiba okát én sem tudom! De azt a kínai vackot meg sem kellet volna venned!
2012. ápr. 9. 22:47
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Az egyik rokonom is ilyen kinai fost vásárolt, KB- fél éve - most szervízben van! Elővette a régi több mint 20 éves eredeti magyar orion tévéjét ami 20 év alatt 2-szer volt javítva. Ez a tv 15 évig hibátlanul müködött de az uj lapos fosok a garancia lejárta után 70 - 80 százalékban szervízbe kerülnek! A javításuk sokszor nagyon drága, gyanítható, hogy valóbban így vannak legyártva, (ez a mobil telefonokra is igaz!)erre épúl az alkatrészpiac! Ezért ajánlom mindenkinek, hogy amig lehetséges a régi (CRT) hagyományos képernyős készülékét használja, csak divatból nem szabad lecserélni.
2012. ápr. 9. 23:37
 3/5 anonim ***** válasza:
én úgy tudtam, hogy az orionok valami török-albán összefogásban készülnek! De a lényeg, hogy rengeteg panasz van rájuk, szóval szerviz és megint szerviz :(
2012. máj. 20. 15:54
 4/5 A kérdező kommentje:
Már vissza hozták szervízből 3 hete nézzem most semmi baja
2012. máj. 20. 16:00
 5/5 cipi8 ***** válasza:
Remélem akkor most már kibír egy pár évet hiba nélkül!
2012. máj. 20. 16:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!