Megkaptuk az oviból a papírt, hogy szeptember 1-től mehet a kicsim, amelyben tájékoztattak, hogy augusztus 29-én lesz a szülői értekezlet?! Nálatok is ilyen későn lesz?
Ha sokallod az aug. 29-i szülőit,akkor a szeptember közepi-végi (mikor hogy) szülőihez mit szólnál?
Nálunk ugyanis szeptemberben van. Amikor kiscsoportos volt a lányunk,akkor szeptember végén,tavaly szeptember közepén volt.
Üdv: 3 lányos
Szia!
Nálunk június 6-án kell menni a szülőire,utána szabin lesznek az óvónők.
Én is furcsállom az augusztus végi időpontot...
Menj be az oviba és kérdezd meg az óvónéniket, hát komolyan nem értelek.
Nálunk is későn volt a szülői, nekem is van két picim az ovis gyerekem mellett, mégis megoldottam ezt a feladatot.
Legyél már talpraesettebb.
Ha hasznos voltam, ha nem, neked kell összeszedni magadat, nem nekem.
Nálunk igenis be kellett vinni első nap a kért cuccokat. Nem ért rá apránként.
Azon kívül be kel iktatni a gyerekorvost is a 3 napnál nem régebbi egészséges igazolás miatt, ami szintén időt vesz el.
Szerintem a kérdezőnél nincs baj a talpraesettséggel, pusztán furcsállja, hogy ilyen későre rakták a szülőit. Nyilván megoldja, de senki nem szeret az utolsó pillanatban kapkodni.
Arról nem is beszélve, hogy nálunk az ebédet is augusztus legvégén kell befizetni, és az is több ezer forint.
Szóval anyagilag sem mindegy, hogy mennyivel kell készülni. HA előre megmondják mi kell, be lehet szerezni a 2-3 hónap alatt. De ha mindent az utolsó napokban kell, az azért problémás lehet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!