Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Rácsos kiságy, de milyent?...

Rácsos kiságy, de milyent? Tapasztalt anyukák szerintetek melyik kiságy a jó?

Figyelt kérdés
A körbe rácsos vagy aminek a két végén teli bútorlap van. A méret adott, csak a 60x120-as fér be a szobába.
2012. máj. 25. 09:42
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem jobb aminek a két végén bútorlap van. De ami fontosabb szempont szerintem, hogy nagyon mély legyen amikor teljesen le van engedve. Akkor nem tud majd egyhamar kimászni/kiesni belőle, jó sokáig aludhat benne.
2012. máj. 25. 09:45
 2/4 anonim ***** válasza:

teljesen mindegy szerintem, a lányunknak a bútorlapos volt, a fiunknál csak a legolcsóbb, simát vettük, akkor a lányunk még jócskán használta az ágyát, nem tudta a kicsi örökölni. Semmi különbség nincs a kettő között használat szempontjából, nem áll fel korábban, akinek körbe rácsos van, mert a másik ágyban is megtalálják a gyerekek a kapaszkodót, ugyanúgy kilátnak stb.

Ami Nektek szimpatikusabb, nyilván a körbe rácsosak többsége olcsóbb, mint a bútorlapos.

2012. máj. 25. 09:45
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat :)

Azért tettem fel a kérdést, mert valahol olvastam, hogy nyugodtabban tud aludni a kicsi, ha bútorlap van a végén, mert nem éri annyi inger. Nem tudom van-e valami alapja a feltevésnem.

2012. máj. 25. 09:51
 4/4 anonim ***** válasza:

ez majdnem, hogy mindegy. talán a mi szobánkba 2 végén bútorlapos vennék, így utólag, mert egyébként is szekrény és fal között van.

ami jó lehet: kivehető legyen pár rács belőle, ha nagyobb, ki tudjon mászni. olyat is láttam, aminek az egész egyik oldala levehető és akkor már majdnem olyan, mint egy gyerekágy.

kb. ennyi, de ezek sem létszükségletek, mert ha nem kivehető a rács, akkor max. hamarabb kap gyerekágyat, amin van leesésgátló. Alig múlt egy éves a fiam, de tulajdonképpen aludhatna gyerekágyban.

2012. máj. 25. 09:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!