Miért dobál mindent 2 éves 4 hós kisfiam? És most lett hisztis is?
Figyelt kérdés
Minél hangosabb, annál jobban szereti püfölni pl. az autóit egymáshoz veri. Már megbolondulok a zajtól. Természetesen semmi sem hat rá, leginkább el szoktam venni a játékait aznapra, most is tele a polc ezekkel. A másik gongom, hogy szinte ok nélkül el kezd üvölteni-sírni-sikítani, ha felvesszük a lábával rug-kapál. Miért lett ilyen? Ez a hiszti, vagy ez más?
Gyakorlatilag egyik helyzetet sem tudjuk kezelni, adjatok tanácsot!!! Nálatok is vannak ilyenek?
2012. máj. 24. 16:41
1/2 anonim válasza:
Nem szokott egy gyerek igy viselkedni ha felveszik.Nem lehet ,hogy fájdalma van?A másik az ,hogy hangosan játszik ,minden gyerek ilyen.Inkább veled lehet a baj nem vagy tul feszült ideges leterhelt a nappi vagy más tehendöid gondjaid véget?
2/2 A kérdező kommentje:
Már enyhültek a "megnyilvánulásai". Azt figyeltük meg, ha megijed, akkor csinálja leginkább. Szoktam neki mondani, hogy bújjon hozzám, felveszem és akkor megnyugszik szinte azonnal. Szerintem elmúlik nemsokára, mint minden ilyen átmeneti, csak először nem tud vele a szülő mit is kezdeni. Hát a dobálásnál én figyelem felhívásra és/vagy unatkozásra gondolok, csak apa estig dolgozik, így amíg a házimunkát csinálom, addig sem tűri, hogy nem vele legyek. Pár hónapja bölcsis, persze jó lenne csak vele, de pl. tiszta ruha is kell és a kosz se egyen meg minket. Szóval munka mellett nem könnyű.
2012. jún. 1. 23:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!