Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák tudnátok segíteni?...

Anyukák tudnátok segíteni? (Többi lent)

Figyelt kérdés
Akinek van már tapasztalata az Erzsébet utalvánnyal kapcsolatban a teszkóba az megírná? Mit lehet venni rajta lehet e például ruhát ha teszek mellé kaját is? Esetleg ha valaki Balassagyarmat környékéről van az ottani teszkóba mennék. De a többi is érdekel! Köszönöm!

2012. máj. 24. 13:55
 1/7 anonim ***** válasza:

Nálunk a jászberényiben nem válogatják szét, bármit vehetsz rajta, ha van benne egy zsömle, egy májkérm, vagy valami, a többi simán lehet akár ruha is.

Én is így szoktam a fiamnak venni ott pólót, gatyát, stb-t venni az Erzsébet utalványból.

2012. máj. 24. 13:57
 2/7 anonim ***** válasza:
Nálunk is csak azt nézik, hogy legyen benne kaja. Én múltkor homokozó szettet is vettem.
2012. máj. 24. 14:03
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)))
2012. máj. 24. 14:06
 4/7 anonim ***** válasza:
Nálunk se nagyon foglalkoznak vele, de pl. sör nem lehet benne. Én múltkor azt is vettem, mert vendégeket vártunk, és külön kellett tenni, mert szeszes italra nem él a kedvezmény.
2012. máj. 24. 14:20
 5/7 anonim ***** válasza:
Nálunk szétválogatják. Ami nem étel vagy ital, azt készpénzzel kell fizetni. /Budapest/
2012. máj. 24. 14:20
 6/7 anonim ***** válasza:

Nálunk is csak élelmiszert lehet. Épp vasárnap voltunk, egy 2db-os papírtörlőt is beletettem a kosárba, azt készpénzbe kellett kifizetnem, nem fogadták el rá az utalványt.

Úgyhogy szerintem csak attól függ, hogy milyen pénztárost fogsz ki. Megpróbálhatod, de legyen nálad KP is, ha netán mégsem fogadnák el...

2012. máj. 24. 14:39
 7/7 anonim ***** válasza:
Nálunk a ruhát elfogadták,a kutya-macskakaját kellett kivenni,és szeszes italt se lehet.
2012. máj. 24. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!