Hogy osztanátok be 1 hónapra 39000 ft-ot ha csak a kisgyerekre kell ezt az összeget költeni?
Figyelt kérdés
ennyit kell 1 hónapra beosztanom a kisfiamra de csak rá még az a jó de ebböl 13000 a pelus a töbit rátok bízom ti hogyan osztanátok h minden meglegyen és még fözzetek is neki? írnátok listát? köszi2012. máj. 22. 22:03
11/15 anonim válasza:
23:12: Nem megy tönkre egy hónap alatt, de a baba lába gyorsan nő, és nem csak egy cipő kell neki, hanem pl új szezonkor én veszek neki két kintit meg egy bölcsis bentit, ezt elosztottam a három hónapra. Hamarabb növi ki mint hogy tönkremenne.
12/15 anonim válasza:
9-es vagyok, a cipőt nem is számoltam, meg a ruhát sem nagyon. Nekünk nem gyorsan nő a lábunk, de cipőben én is a drágát 8e körül veszek, hiszen nem mindegy, ilyen korban miben jár a gyerkőc. Anyósom vett a Deichmannba 3eért, de nagyon gáz, fűzős, meg olyan anyag belül, ami tipikus gombát szaporító, ráadtam és kb 2 óra múlva levetette, teljesen be volt izzadva a lába. A ruhát meg azért nem írtam, mert mamáéktól sokat kapunk, meg innen onnan, meg turiba is elmegyek kb 2-3 havonta és 4eből rengeteg rucit tudok venni.
13/15 anonim válasza:
1500 Ft/hó a tejre? Fiam megiszik napi 4-5 decit, az barátok között is minimum 3000 Ft, de ha jó minőségűt veszek, akkor inkább 4-5.
14/15 anonim válasza:
Én írtam 1500 Ft-ot tejre. A kislányom csak max 2dl-ert iszik meg naponta, ennél többet nem kér. Még ha drágább tejjel számolom akkor is kb annyi. Ki ennyit, ki annyit iszik, nem tudom, én csak nagyjából próbáltam leírni, hogy lehet beosztani az összeget. Ő 19 hónapos koráig cicizett, nem iszik annyit tejet, de más tejterméket annál inkább. :)
15/15 anonim válasza:
Bocs, nem téged akartalak leszólni, csak azon akadtam fenn, hogy nekünk mennyivel több:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!