Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák, Ti ilyen esetben...

Anyukák, Ti ilyen esetben megtartanátok a babát?

Figyelt kérdés

"Minden" adott: jó kapcsolat, anyagiak.

Ami a baj: sem a nő, sem a férfi nem akarja.

Védekezés mellett (tabletta) esett teherbe a nő (húgom).

25 éves, a párja 27.

Én most szültem nemrég, valószínű elfogult vagyok.

2012. máj. 20. 17:40
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Hát, ha pénteken tesztelt pozitívat, akkor még nagyon friss, SOKKhatás alatt állnak mindketten. Szerintem kell a doki véleménye, pár nap, hogy ülepedjenek a dolgok, átgondolják, és szerintem a húgodban is elkezdenek dolgozni majd a hormonok!

Várjanak még pár hetet, fontolják meg, és úgy döntsenek.

Ha minden adott, és a legfontosabb: a párkapcsolat is rendben, megtartanám! Nem lehet véletlen, hogy gyógyszer mellett összejött... Nagyon meg akar születni a baba! :-)

2012. máj. 20. 20:50
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

elnézést, hogy offolok:

8-anak:

csak akkor fizeti a tb, ha patikai blokkal, vagy kártyás fizetés esetén bankszámlakivonattal igazolják a gyógyszer megvételét... azt meg ki őrzi meg, főleg, ha mondjuk több héttel-hónappal ezelőtt íratta és vette meg?

Egyébként a mai fogamzásgátlók annyira minimális hormontartalmúak, hogy a babának alapesetben nem okozhatnak gondot. Nagyon kis százalékban igen, ha örökletesen van olyan hajlama, ami szívfejlődési problémát okozhat, amit a tabletta minimálisan megerősíhet. De nagyon kis százalékos esélyekről beszélünk, ezt azért nyomatékosítanám.

Az én fiam is Mercilon mellett fogant, tisztára frászban voltam, hogy vajon egészséges lesz-e. Megjártunk több genetikai intézetet és a legnevesebb hazai szakemberekkel vizsgáltattam ki magam, mindnek ugyanaz volt a véleménye,amit fentebb leírtam.

A kisfiam egyébként makkegészségesen született.

A kérdezőnek:

Ezt úgy is ők fogják eldönteni, max érvelhetsz, de szerintem okosabb lenne csendben bólogatni akárhogy is döntenek. Az ő életük is, nem csak a babáé, és igaza van az egyik korábbi válaszolónak, nagyon sokat számít, hogy valakit várnak-e, szeretettel fogadnak-e... Ugyanakkor könnyen elképzelhetőnek tartom, hogy felébred valami a tesódban/a párjában és mégis megtartják. De ennek közös döntésnek kell lennie, különben mindhármukra kihat és nem éppen pozitív irányba.

Én megtartottam a cselesen becsúszott kisfiamat az egész család és a férjem akarata ellenére. Ráment a házasságom... persze, most, hogy itt van és létezik és kézzelfogható (2 éves már amúgy) már nyilván nem tudnék másképp dönteni, még akkor se, ha tudom az árát.

Mindenesetre sok erőt kívánok az elkövetkezőkhöz!

(és milyen jó a tesódnak, hogy itt vagy te, akire tényleg számíthat jóban-rosszban)

2012. máj. 20. 21:32
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha egyik szülő sem szeretné a babát, akkor nem. A legfontosabb a gyereknek az, hogy szeressék. Az egy dolog, hogy telne a pénzükből kajára meg ruhára. Ha nem szeretik, akkor mindegy! Azért én elbeszélgetnék velük, mielőbb végső döntést hoznak. Mégis hogy képzelik el a jövőjüket? Teljesen baba nélkül?
2012. máj. 20. 22:03
 14/14 A kérdező kommentje:

Nem terhes!

Csinálnak pár vizsgálatot, hogy miért késik neki már 11, napja, de nem terhes.

Nagyon köszönöm a válaszokat :-)))))

Amúgy: igen, szeretnének majd gyereket de 5 hónapja nyitottam egy szépségszalont, akkor szeretnének nekiállni a babaprojektnek, ha már 1 éve működik.

2012. máj. 21. 10:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!