Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák, akik gyűjtitek a...

Anyukák, akik gyűjtitek a Spar Szafaris matricát, nektek megvan a 106-os? Vagy tényleg országszerte hiánycikk?

Figyelt kérdés
Nekünk már csak az az egy kell kb. 1 hónapja. Cserénk rengeteg, de az az egy csak nincs meg. Vaterán meg többszáz forintért megvenni, hát, nem is tudom.

2012. máj. 20. 12:54
1 2 3
 21/26 anonim válasza:

üdv,

Öcsémnek még közel 40db matrica hiányzik,felsorolni nem fogom,mert sokáig tart:)

Csere is sok van,ha valakit érdekel,dobjon privit,hátha tudunk egymásnak segíteni!

A múltkori albumot nem sikerült tele gyűjteni,ezt most szeretné fullra megcsinálni:)

Kösz az Ő nevében is!

2012. máj. 24. 14:24
 22/26 anonim válasza:
Nekem már csak a 39-es hiányzik, ha valakinek van akkor szívesen cserélnék, rengeteg cserém van!! :)
2012. máj. 24. 17:40
 23/26 anonim válasza:

Kedves Anyukák!

Mi is gyűjtjük a matricákat és nekünk is hiányzik a 106, a 23, 103, 121 és 133 mellett. A 121 szintén "hiánycikk" és véleményem szerint "gonosz" üzletpolitika a gyerekek világába bevinni egy ilyen módszert.

Egyébként szívesen cserélek, mert rengeteg dupla, tripla matricánk van. De legközelebb kétszer is meggondolom, hogy belevágunk-e a gyűjtésbe... Addig max máshol vásárlunk a gyermekeimmel!

Köszönettel

Klaudia

2012. máj. 25. 00:21
 24/26 anonim ***** válasza:
Nekem is van sok cserém. Ami kell, az a 106. Ha kell valakinek, írjon, és ha van cserém, akkor tudom küldeni neki.
2012. máj. 25. 19:54
 25/26 Jubilee ***** válasza:
Csak egy javaslat: ha véletlen vkinek nem sikerül megszereznie vmit, akkor fehér etikettre színesben rá lehet nyomtatni a képeket. Már is megvannak a hiányzó matricák! :)
2012. máj. 25. 20:26
 26/26 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Megvan valakinek a 64, 95 (kétszer), 98, 122, 148, 155 számú matricák közül valami. Budapestiek előnyben :)... ja és van sok csere persze:) Köszi
2012. máj. 30. 15:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!