Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a babakocsiról?

Figyelt kérdés

[link]

Mindössze 5 kg,és nekünk fontos hogy minél könnyebb legyen,mert a kocsit és gyereket egyszerre kell vinnem ha pl buszra,vonatra szállunk fel.

2009. jún. 27. 10:29
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nagyon jó,nekem is valami ilyesmit kell beszerezni,pont azon okok miatt amiröl te is írtál,és ez még árban sem vészes
2009. jún. 27. 12:52
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Sztem nem rossz,csak kérdés mennyire erős ,mert ha sokat utazol akkor hamar szétkopik..a barátnőmék így jártak..kikotyogósodott a kereke,meg csattogott zörgött,mert kalkuláld bele ha sokat összezárod ,szétnyitod ,az is megviseli...

nekünk ez van... [link]

de én nagyon szeretem.kb 6kiló és nagyon strapabíró-igaz már színben ,mert nekem a pisztácia zöld tetszett,sajnos ezt már nem találom itt..de ezek is szépek..

2009. jún. 27. 18:19
 3/5 A kérdező kommentje:
Utolsó:köszi,valoban könnyü,de nem szánnék rá ennyit,van egy strapabíró lapra csukható kocsink,ezt tényleg csak akkor vennénk elő ha utazunk(pl. nyaralás)
2009. jún. 27. 20:44
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Az már annyival könnyeb, ha az esernyőre csukható kocsik időszaka jön!

És a kopásállósága is sok mindentől függ, sajnos kategórikusan nem lehet kijelenteni, hogy melyik fogja sokáig bírni, melyik nem.

Én úgy "örököltem" a mienket, ami már egy gyerkőcöt kihasznált, és nagyon jól bírta. Pedig csak egy "no name" darab volt.

Arra majd figyelj, hogyha megpakolod a kocsit (a fogantyújánál), akkor előbb mindig arról pakolj le, és utána vedd ki a gyerkőcöt, mert fordított sorrend esetén a csomagok elhúzzák a kocsit, és mások számára mókás (neked inkább mérgelődős) jelenetnek lehetsz alanya.

Üdv!

2009. jún. 28. 06:40
 5/5 A kérdező kommentje:
Utolso:igen tudom,köszi:))mások mondták már hogy ezek a kocsik a "pelenkázótáskát" üresen nem igazán birják el....
2009. jún. 28. 10:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!