Mi a véleményetek erről a babakocsiról? érdemes lenne megvenni?
2011. szept. 20. 12:20
1/8 anonim válasza:
Szerintem tökéletes, minden van hozzá ami kellhet. Mennyi az ára? Mivel jó nagy, bababarát, de ha emeletet kell másznod vele, akkor bajosabb. Ha az ára kedvező én tuti megvenném.
2/8 anonim válasza:
Nekem jónak tűnik.sok minden van hozzá,de előbb nézz körül máshol is.anno én a kikában is láttam hasonló felszereltségű babakocsit 67 körül.
3/8 anonim válasza:
Nekem nem tetszik, a kerekei miatt :( sorry
5/8 anonim válasza:
7/8 anonim válasza:
a sport reszet nezd meg hogy lehet-e vizszintesre dönteni...mert nekem valahogy ugy nez ki mint az espiro.Azt is lehet vizszintesig dönteni, de akkor a gyerek laba az egnek all(ugy ertem, hogy az egesz sportresz döntödik vagy csak a tamla)!Egyebkent jol nez ki!
8/8 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszaitokat, 74ért lenne, de élőben még nem láttam, mert a boltban azt mondták meg kell rendelni, de így láttatlanban csak képről elég rizikós a vásárlás, ha élőben megtudnám nézni kipróbálni stb akkor mégis csak másabb lenne
2011. szept. 20. 13:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!