Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a babakocsiról? érdemes lenne megvenni?

Figyelt kérdés
[link]
2011. szept. 20. 12:20
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem tökéletes, minden van hozzá ami kellhet. Mennyi az ára? Mivel jó nagy, bababarát, de ha emeletet kell másznod vele, akkor bajosabb. Ha az ára kedvező én tuti megvenném.
2011. szept. 20. 12:24
 2/8 anonim ***** válasza:
Nekem jónak tűnik.sok minden van hozzá,de előbb nézz körül máshol is.anno én a kikában is láttam hasonló felszereltségű babakocsit 67 körül.
2011. szept. 20. 12:26
 3/8 anonim ***** válasza:
Nekem nem tetszik, a kerekei miatt :( sorry
2011. szept. 20. 12:44
 4/8 anonim ***** válasza:
Hát én sokallom 85-ért...
2011. szept. 20. 12:48
 5/8 anonim ***** válasza:

Sok! Hasonlót kapsz 65-70-ért!

Csak egy példa:

[link]

2011. szept. 20. 12:52
 6/8 anonim ***** válasza:
2011. szept. 20. 12:56
 7/8 anonim ***** válasza:
a sport reszet nezd meg hogy lehet-e vizszintesre dönteni...mert nekem valahogy ugy nez ki mint az espiro.Azt is lehet vizszintesig dönteni, de akkor a gyerek laba az egnek all(ugy ertem, hogy az egesz sportresz döntödik vagy csak a tamla)!Egyebkent jol nez ki!
2011. szept. 20. 13:30
 8/8 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszaitokat, 74ért lenne, de élőben még nem láttam, mert a boltban azt mondták meg kell rendelni, de így láttatlanban csak képről elég rizikós a vásárlás, ha élőben megtudnám nézni kipróbálni stb akkor mégis csak másabb lenne
2011. szept. 20. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!