Mit tegyek a szomszéd kutyájával?
Kerdezo!
Ne is foglalkozz ezzel a sok "okossal". Ok mindig mindent jobban tudnak a masiknal.
Nem kivanok senkinek semmi rosszat de megkerdeznem,hogy ha a ti gyerekeidet tamadna meg egy kutya akkor mit tennetek?
Mindegy. En halas vagyok,hogy egy olyan orszagba elek ahol a TORVENY szabalyozza ezt a dolgot ergo nem kell feltenem se a gyerekem se a sajat testi epsegemet vagy a ferjemet.
Egyebkent meg ne hasonlitsunk mar ossze egy embert egy allattal. Tudom en is,hogy sok ember allat modjara visekedik de ne kerdojelezzuk mar meg azt aki teremtett bennunket. O ugyanis (Istent) az embert az allatok fole helyezte. Az allatoknak nincs lelke nekunk viszont van es felelosseggel tartozunk erte.
Es nekunk kotelessegunk mindent megtennunk azert,hogy a masik ember testi epsegere vigyazzunk amennyire tolunk telik.
Ebben az esetben: a kutyat kossuk porazra es ne sertodjunk meg ha valaki nem rajong a mi kis kedvencunkert ,ugyanis mint emlitettem sokan felnek tole meg akkor is ha garantakjuk,hogy nem veszelyes.
A kérdező gyerekét nem támadta meg egy kutya sem, csak elmegy mellettük.
Ez azért nem ütközik semmilyen törvénybe!
Ennyi erővel levegőt se vegyünk, mert elszívjuk más elől...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!