Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit lehet csinálni a szomszéd...

Mit lehet csinálni a szomszéd ugatós kutyájával?

Figyelt kérdés

Előkertes családi házban lakunk és a szomszéd kutyája az ablakom alatt ugat,folyton felébreszti a gyerekeket a kutyája, akire az éjjel jön rá az ugatás ilyenkor a holdat vagy a csillagokat ugatja.

Nekünk is van kutyánk és csak akkor ugat amikor valami történik az utcán vagy jönnek hozzánk, szerintem ez így normális.A kutyának az a dolga, hogy jelezzen.

2011. dec. 2. 07:17
 1/7 anonim ***** válasza:
17%
...megmérgezni...
2011. dec. 2. 07:17
 2/7 A kérdező kommentje:
Nekünk is van kutyánk félek, hogy őt is megmérgezi.
2011. dec. 2. 07:20
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
az én szomszédom nem félt tőle hogy a saját kutyáját is megmérgezheti amikor az enyémmel megtette..
2011. dec. 2. 07:32
 4/7 anonim ***** válasza:
75%

Az én szomszédom egészségére nagyon káros lenne ha megmérgezné a kutyámat. Amúgy meg Ember.. gondolkozzál már!

Megmérgezed a szomszéd kutyáját ?? Csodálkozunk hogy ennyi pszihopata ember van magyarországon?! Mit szólnál ha a szomszédod meg telibe lőné a gyerekeidet mert hangosan üvöltve játszanak? Ilyen dolgokból szoktak tovább fajulnak a dolgok.

Beszéljél a szomszéddal hogy valamit basszon a kutyájának hogy ne ugasson annyit. Nem igaz hogy nem lehet megnevelni azt a kutyát értelmes keretek közt.

2011. dec. 2. 08:54
 5/7 anonim ***** válasza:

Milyen fajta? Német juhász? mert nekünk is a szomszédban a 2 kutya folyamatosan ugat. vagyis csak az egyik, de néha a másik is rákezd. És mind a kettő német juhász. Figyelj, azt tudom, hogy az én szomszéd-kutyáim az elhanyagolás miatt csinálják, mert 4en laknak ott, de soha nem játszanak velük, meg amikor megy el valamelyik, és elkezd ugatni a kutya, akkor nem az, hogy nem foglalkoznak vele, de ott ordibálnak hogy a k..rva any.d és egyebek.. és amikor a 2 kutya látja hogy én játszok az enyémmel, akkor ott figyelnek, meg látszik rajtuk hogy ők is játszanának.. néha adok nekik csontot, amit az én dilisem nem bír megenni:D

kérdezd meg, hogy mennyit foglalkoznak vele, meg szólj, hogy tanítsa meg, hogy ne ugasson, vagy vigye el kutyaiskolába..

2011. dec. 3. 09:46
 6/7 A kérdező kommentje:

Megkértem már többször is a szomszédot, hogy szóljon legalább néha rá a kutyájára, sajnos teljesen hatástalan, nem csinált semmit.

Az igaz, hogy szinte semmit nem foglakozik vele reggel 7 kor elmegy és csak este jön haza akkor sem mindig ad neki enni.Játszani, szerintem még soha nem játszott vele.

Köszönöm a válaszokat, megpróbálok mégegyszer beszélni vele.

2011. dec. 3. 15:50
 7/7 anonim ***** válasza:
adj neki csontot ha ugat.
2013. jún. 24. 14:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!