Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ki hol vásárol DM vagy Rossman...

Ki hol vásárol DM vagy Rossmann? Vagy valahol máshol?

Figyelt kérdés
2009. jún. 26. 22:58
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Is-is. A Rossmann-os pelussal nagyon meg vagyok elégedve minőség és ár vonzásában. Arra viszont kíváncsi lennék milyen a DM-es saját márkás pelus...
2009. jún. 26. 22:59
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanaz a méret egy hajszállal nagyobb, és nálunk egy kicsit hamarabb átázik, mint a Rossmannos. Nappalra szerintem jó.
2009. jún. 26. 23:04
 3/17 anonim ***** válasza:
65%
én a dm-et szeretem jobban,de mostanában átszoktam a rossmannra csupán azért,mert mióta van ez az új pontgyűjtő kártya dm-eknél,mindig megkérdezik,és megpróbálják rámtukmálni
2009. jún. 26. 23:08
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

Éppen melyikben van akció. DM-ben kiváltottam a bababónuszt, de közelebb van a Rossmann, mostanában inkább oda megyek. De csak azóta, hogy bevezették a 15% kedvezményt ők is. Ami még jobban tetszik benne, hogy hetente a postaládában van a szórólap, így jobban nyomon követhetők az akciók. Törlőkendőböl is az övék jobban bevált, nedvesebb.

Ma vettem Tescós pelust, majd meglátom milyen. Azt hiszem babás dolgot máshol nem szoktam venni.

2009. jún. 26. 23:09
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

DM-ben veszem a torlokendot (Babylove), tápszert, tejpépeket, esetleg uveges bébiételt, a bébibonusz szoktatott oda meg a pontok.

Pelenkát Tescosat használunk.

2009. jún. 26. 23:29
 6/17 A kérdező kommentje:

Én nagy Dm-be járó vagyok,de sokszor mérgelödöm hogy sok-sok termékük nincs vagy éppen van csak még raktáron!Tápszert mindig Rossmanban veszek ott olcsóbb!Pelenkája szerintem mind 2nek jó bár éjszakára egyiket sem adom a kisfiamra marad a klasszikus Libero!:-)

Csajok mindenkinek köszönöm és annak is aki majd utánnunk ír!:)

2009. jún. 26. 23:43
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

Rossmann-ban veszek szinte mindent. A 15 % is jó, DM nincs a közelben, ráadásul megnéztem az összes környező boltot (Spar, CBA, Lidl, Reál) és minden bébicucc a R.-ban a legolcsóbb. A tápszer meg 500 forinttal kerül kevesebbe, mint a gyógyszertárban!

Tesco messze van, de pelenkát néha veszek ott. Vagy a Lidl-ben.

95 %-ban a Rossmann-ban vásárolok.

2009. jún. 27. 00:06
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Én a dm-be és a müllerbe járok. Nálunk nem rég nyílt meg, nagyon jó, és olcsó babacuccok vannak ott. Pl. a bébikaja magasan a müllerben a legolcsóbb, és nagyon szereti a lányom.
2009. jún. 27. 00:53
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

dm, mivel az van kozel, rossman meg nincs.

egyebkent szeretnem majd kiprobalni a lidl-s babacuccokat is, eleg jo arban vannak.

2009. jún. 27. 07:24
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
DM, Rossmann és Tesco. Van ami itt, van ami ott kapható vagy olcsóbb.
2009. jún. 27. 07:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!