Váltott be valaki mostanában felicitas kupont? Tényleg nincs benne semmi csak sudokrem?
Figyelt kérdés
3 hónapja még elég sok minta volt benne2012. máj. 16. 11:44
1/9 anonim válasza:
Én múlt héten váltottam ki, sudocrem, 1 pelus, MAM cumi, meg tea volt benne, semmi más.
2/9 A kérdező kommentje:
köszi! és ez a újszülött vagy a 6 hós csomag?
2012. máj. 16. 11:48
3/9 anonim válasza:
Tegnap váltottam ki az újszülött csomit, és pont az van amit az első leírt. A krémből is csak egy minta. 1 pelus, és egy zöld madaras mam cumi, mondjuk az nekem tetszik. Meg a tea. Meg rengeteg papír.
4/9 Adilari válasza:
Nekem is ezek voltak benne...4 éve még sok minden!
5/9 anonim válasza:
1 hónapja váltottam ki, uyganez volt benne, mint az elsőnek. Szerencsére a cumi rózsaszín, azt eltalálták.
3 éve volt benne Aventos pohárka, meg sokkal több minden.
6/9 anonim válasza:
3 hete váltottam ki.
Mini Sudocrem, pár filter Mecsek baby, 1 Mam cumi, 1 Pampers pelenka voltak benne. Még volt egy Anyák Lapja vmelyik száma és sok szórólap.
Úgy emlékszem, ez 3 éve sem volt gazdagabb csomag, hanem a kórházi volt a nagy csomag, abban nagyon sok minden volt.
7/9 betta55 válasza:
A 6 hónaposban valóban csak egy sudokrém minta volt sok-sok szórólappal és egy papír gyerekmagasságmérővel!
8/9 anonim válasza:
Pedig én úgy emlékszem, hogy 4 éve is pont ezek voltak benne, meg persze egy csomó reklám. Meg talán volt még valami műanyag kiskanál is, de az is lehet, hogy az máshonnan van.
9/9 A kérdező kommentje:
amikor én kiváltottam nekem is elég sok minden volt benne 3 hónapja, viszont most mondták hogy amit a napokba váltottak be csak krém volt benne. írtak a felicitasnak meg is kapták a választ hogy a szponzorok nem szerződnek velük hosszabb időre :( meg a bababarát kórházak miatt nem tehetnek bele tejpép meg tápszer mintát :S köszönöm. ment a zöld kéz :)
2012. máj. 17. 09:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!