Ezek szerint még nem vagyok kész az anyaságra?
Igazából minden feltétel megvan hozzá. 3éve vagyunk házasok a férjemmel, van ház, kocsi, munka, tehát ilyen szempontból minden rendben. Imádom a babákat, és már kamasz korom óta várom, hogy babát vállalhassak a szerelmemmel. Viszont a párom unokahúga 9 éves, és nem egy csendes, nyugodt gyerek. Nem lehet leállítani, nem tudja még mikor kellene hallgatni, nem tudja a határt a vicc és a szemtelenség között. Ez pedig nagyon fáraszt engem. Aranyos a kiscsaj, és bírom, hogy ilyen kis rossz, de nem egy óránál tovább. Legtöbbször ha beindul, inkább nem is megyek bele vele semmilyen játékba, mert nincs hozzá türelmem.
Valahogy a babákkal semmi ilyen gondom nincs, de ez a kisiskolás korosztály nekem nehéz ügy. Egyrészt tök jó, hogy már ilyen értelmesek, másrészt még annyira kis kajlák..
Ezek szerint még nem való nekem gyerek?
23/L
Ezek szerint a párod unokahúga szüleinek nem való a gyerek, ha annyra elviselhetetlenre nevelték.
A te gyerekedet te fogod formálni. Bele fogsz rázódni.
Egy 9 éves gyerek az már kezd kamaszodni s néha kezelhetetlenné válik.
Én márcsak tudom.
Semmi probléma veled!
14,12,9,2 éves gyerkőcök anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!