Milyen zene illene egy pici baba temetésére?
Figyelt kérdés
Megkértek hogy segítsek egy 4 hónapos pici baba temetésére zenét keresni, de nem tudom mi illene hozzá:(2012. máj. 15. 16:06
11/16 anonim válasza:
http://www.youtube.com/watch?v=Dyo4tNwNIvQ
Csodálatos zongora mű. Engem ha éppen nem gondolok semmire is megérint, elgondolkodtat, elszomorít, mégis tele van reménnyel.
12/16 anonim válasza:
Eric Clapton - Tears in heaven
Szöveges, de szerintem nagyon szép. A fia emlékére írta.
Részvétem! :(
13/16 anonim válasza:
Skillet - Lucy
Gyönyörű szövege van!
14/16 anonim válasza:
Nagyon sajnalom en is a pici babat :( Olyan rossz ilyet olvasni(masodik fiammal vagyok 20 hetes terhes, a nagy 3 eves).
Oszinte reszvetem a csaladnak!:(
15/16 anonim válasza:
hmmm, hát köszi, hogy egy ilyen témában is a pontokra gondolnak egyesek. arra, hogy lepontozzanak.
bocsánat, hogy nem tudtam a kérdésre válaszolni, de elmenni se tudok mellette szó nélkül, hiszen megérint. úgy tűnik már ez is baj.
16/16 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!