Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Töröküléssel hamarabb meg...

Töröküléssel hamarabb meg lehet szülni?

Figyelt kérdés
Azt mondta egy barátnőm,hogy ha a várandósság végén hamarabb meg akarunk szülni(1-2 héttel), akkor sokat kell törökülésben ülni. Ez akkor már nehéz és fárasztó,de így jobban tágul a szervezet, a csontozat és hamarabb meg lehet szülni. Egyik ismerőse csinálta és bejött, megszült hamarabb. Na most ennek köszönhető vagy sem, ezt ugye nem tudni... Kipróbálta már ezt valaki? És ha igen volt eredménye? Köszönöm..

2012. máj. 15. 15:42
 1/3 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom, hogy a szülést a progeszteron szint vagy a magzati mellékvese kortizol szint változása váltja ki. Nem hiszem, hogy az ülés módja ezen változtatna.
2012. máj. 15. 16:07
 2/3 anonim ***** válasza:
Hát,én eléggé sokat ültem törökülésben(pl.a kismamajógán is)az első gyerekemet mégis túlhordtam...
2012. máj. 15. 16:10
 3/3 anonim válasza:
Valóban a hormonszintektől függ, azonban a méh megsüllyedését és a gyermek fejének a szülőcsatorna felé fordulását segítheti, illetve a medenceizmok ily módú nyújtásával nyíltabb lehet a medence, könnyebbé teheti a szülést
2013. nov. 6. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!