Milyen árban vannak a fogamzásgátló tabletták?
Tegnap írt fel a nőgyógyászom, mert nagyon rendszertlen a menzeszem, a szoptatás befejezése után ciszta is lett a petefészkemben. Állítása szerint ez majd mindkét problémát megoldja.
Kértem, hogy ha lehet, egy olcsóbbat írjon, mert nem állunk úgy anyagilag, hogy ezentúl havi sok ezer forintot ki tudnék erre adni.
Fogalmam sincs az árakról, kb 20 éve szedtem utoljára.
Egy 40 éves anyuka
írd be a keresőbe a tabletta nevét, ami a recepten van és már látod is a különböző patikák árait
abból tudsz következtetni, max. 100-200 Ft eltérés lesz
Teljesen változóak az árak, és attól is függ, hogy 1 havi, vagy több hónapra elegendő csomagot írt fel az orvos.
Én pl. a harmonetet szedem, a 3 havi adag 6500ft.
Milyet írt neked a dokid?
Sensonette-et írt fel, aminek a 3 havi adagja kb 4300 Ft.
Tudom, hogy meg lehet keresni az árát, de mivel nem ismerem egyik gyógyszert sem, ezért voltam kíváncsi, hogy amit nekem írt, az valóban az olcsóbbak közé tartozik e.
Akkor valóban egy viszonylag olcsóbbat írt.
Csak attól féltem, hogy egy magánrendelésen csak a drága gyógyszereket részesítik előnyben, bár gondolom így is van. Feltételezem, ha nem szóltam volna, akkor nem ezt írja.
SZTK nőgyógyásznál utoljára 17 éves koromban voltam, olyan rossz élmény volt, hogy azóta sem mentem többet. Félek tőlük.:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!