Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Luca Lili. Szép név vagy...

Luca Lili. Szép név vagy tucat név?

Figyelt kérdés
2009. jún. 26. 11:35
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Szia.Az én kislányom Lili Vivien :) Ha így akarnád,hogy Luca Lili igy szerintem sem hangzik olyan jól,de nem vagyunk egyformák,ha neked így szép ne foglalkozz azzal,hogy tucat vagy nem :)

Minden jót

2009. jún. 26. 13:06
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
ha neked tetszik, akkor kit érdekel, hogy tucat?
2009. jún. 26. 13:07
 13/16 timido ***** válasza:
100%
Szia! Mindkettő szép név! :) De mért nem csinálod úgy, hogy az egyik hosszú legyen, a másik pedig rövid? :) Például Luca Liliána, vagy fordítva Liliána Luca. :) Azt lehet úgy becézni hogy Lili, meg Lil, és szerintem nagyon szép név! :)
2009. jún. 26. 13:20
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Szép név mind a kettő, de eléggé gyakori is mostanság is. Nagyon sokan nevezik el Lucának is Lilinek is a kislányukat, mivel szép nevek!

De te ezzel ne foglalkozz, úgy nevezd el, ahogy te szeretnéd!

2009. jún. 26. 14:55
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

5,5 éves lányom Lili. iszonyúan tucat név lett sajna, pedig amikor mi adtuk, a környezetemben ritka volt. De azóta...

Lucát is ismerek, meg tetszik is, de az is kezd tucatulni. :)

2009. jún. 27. 14:09
 16/16 anonim ***** válasza:
Nekünk Luca lesz a kislányunk. A környezetemben egyetlen Luca sincs, sem Lili! Sőt még a baráti kör is azt mondja hogy nincs is ilyen ismerőse. Egyetlen egynek volt régen egy osztálytársa kb 8 éve.
2009. júl. 14. 14:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!