Luca Lili. Szép név vagy tucat név?
Figyelt kérdés
2009. jún. 26. 11:35
11/16 anonim válasza:
Szia.Az én kislányom Lili Vivien :) Ha így akarnád,hogy Luca Lili igy szerintem sem hangzik olyan jól,de nem vagyunk egyformák,ha neked így szép ne foglalkozz azzal,hogy tucat vagy nem :)
Minden jót
12/16 anonim válasza:
ha neked tetszik, akkor kit érdekel, hogy tucat?
13/16 timido válasza:
Szia! Mindkettő szép név! :) De mért nem csinálod úgy, hogy az egyik hosszú legyen, a másik pedig rövid? :) Például Luca Liliána, vagy fordítva Liliána Luca. :) Azt lehet úgy becézni hogy Lili, meg Lil, és szerintem nagyon szép név! :)
14/16 anonim válasza:
Szép név mind a kettő, de eléggé gyakori is mostanság is. Nagyon sokan nevezik el Lucának is Lilinek is a kislányukat, mivel szép nevek!
De te ezzel ne foglalkozz, úgy nevezd el, ahogy te szeretnéd!
15/16 anonim válasza:
5,5 éves lányom Lili. iszonyúan tucat név lett sajna, pedig amikor mi adtuk, a környezetemben ritka volt. De azóta...
Lucát is ismerek, meg tetszik is, de az is kezd tucatulni. :)
16/16 anonim válasza:
Nekünk Luca lesz a kislányunk. A környezetemben egyetlen Luca sincs, sem Lili! Sőt még a baráti kör is azt mondja hogy nincs is ilyen ismerőse. Egyetlen egynek volt régen egy osztálytársa kb 8 éve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!