Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Most tényleg ekkora vihar...

Most tényleg ekkora vihar lesz, meg hideg betörés? (Többi lent. )

Figyelt kérdés
39 hetes kismama vagyok,és a családdal elmennénk gokártozni,persze én nem,én csak a fotós lennék.Azt mondják,hogy nagy vihar lesz,és hogy megbénul a közlekedés.Ne is menjünk?Az egyik fiam elég kicsi,2 éves.A nagyobb fiam már jóval időseb 11 éves.Persze a férjem vigyázna rájuk a gokárt pályán,nehogy bajuk essen.Nem tudom,hogy el kéne-e menni....Meg nekem is,bármikor megindulhat a baba...Ti is mennétek valahova?Szerintetek mennyünk? El vagyok bizonytalanodva...Nem most mennénk..kb 5-6 fele..

2012. máj. 12. 15:22
 1/4 lulukaa4 válasza:
Hááát.. nagyon mondják a rossz időt..:S kitudja
2012. máj. 12. 15:24
 2/4 anonim ***** válasza:

Annyi mindent mondanak, de nagyon jelzik a vihart.

A meteorológusok szerint erős fronthatás is van, most dög meleg, viharok, aztán hideg, a kismamáknak inkább pihenést javasoltak.

Ha mégis mész, sok víz, lehetőleg ne ácsorogj sokat, próbálj árnyékban maradni.

Én amilyen parás hülye vagyok, a szülőszobai motyómat vinném, mert Murphy nem alszik... :D

2012. máj. 12. 15:43
 3/4 anonim ***** válasza:

Hol laktok?

Itt Pesten már fújogat a szél.

2012. máj. 12. 15:46
 4/4 A kérdező kommentje:
Végül is nem mentünk,mert nagyon elkezdett fújni a szél.No meg ez a front meg se kottyant a pocaklakómnak,még mindig egyben vagyunk...:)
2012. máj. 13. 08:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!