Előtte is tornáztál?A terhességed alatt végig tornáztál?
2012. máj. 10. 12:15
1/10 anonim válasza:
Én nem babásan tornáztam és a tüdőm köptem ki ... nekem túl brutális, pedig napi 1 órát zumbázom. Szerintem kismamaként sem fogok Rubint Rékázni. Az a nő egy állat.
2012. máj. 10. 12:24
2/10 anonim válasza:
szteroidos réka
2012. máj. 10. 12:27
3/10 anonim válasza:
Szia!
Előtte is tornáztam, de inkább szobabicikliztem, terhességem alatt kipróbáltam RR kismamatornáját, de nagyon idegesített a hangja és szerintem unalmas is.
Szóval úgy a 34. hétig bicóztam ( futni nem tudok a térdem miatt), onnantól már nagyon fájt a medencém, menni is alig tudtam.
Így is 16 kilót híztam, de szerintem ennek a nagy része a babán kívül csak víz volt, mert 53 kilósan lettem terhes és a kórházból a 3. napon 50 kilósan mentem haza. Mindenképp érdemes mozogni.
2012. máj. 10. 12:37
4/10 anonim válasza:
A Légy bombajó kismama tizedannyira sem brutális, mint a "normál" réka tornák. Hosszútávon viszont tényleg unalmas.
2012. máj. 10. 12:52
5/10 anonim válasza:
Hát szerintem ugyan azokat a gyakorlatokat csinálja a kismama dvd-n mint a sima dvd-n..
Max kevesebbet, de a gyakorlatok ugyan azok...
Én nem tornázok semmit odafigyelek hogy rendszeres séta, mozgás meg legyen és kész.
24hkm
2012. máj. 10. 12:57
6/10 anonim válasza:
Tornaztam rá,nem túl megerolteto,sőt. De arra jó volt,hogy ne lustuljak el. A terhességem előtt is tornaztam,és azóta is.
2012. máj. 10. 13:00
7/10 anonim válasza:
Én tornáztam rá, még a szülés napján is. De a második trimeszter végéig futottam is. Szerintem nagyon "lightos" éppenhogycsak átmozgatja az embert. Mondjuk én előtte intenzíven sportoltam.
2012. máj. 10. 13:35
8/10 anonim válasza:
Igen, első két terhesség alatt tornáztam, előtte is évekig, meg közben szoptatás alatt is.
Most a harmadikat várom, de a két gyerekem (picik még) miatt ki vagyok fáradva, nem bírok még tornázni is :S pedig úgy hiányzik, de nincs már erőm.
Réka dvd + Alexandra dvd
2012. máj. 10. 13:38
9/10 anonim válasza:
Engem a dokim kifejezetten eltiltott a RR tornától :)
2012. máj. 10. 16:04
10/10 anonim válasza:
Tornáztam mikor kedvem volt,én szerettem,és nem köptem ki a tüdőm,pedig nem vagyok egy sportos fajta,viszont szépen átmozgatott,és nagyon jól esett.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!