Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Itthon amikor már a kicsik...

Itthon amikor már a kicsik alszanak tényleg bűn 1,5-2órát tornázni?

Figyelt kérdés

Nem jutok el edzésre, ezért itthon elkezdtem "hastánc kezdőknek" dvd-t csinálni. Jól esik. De ált 8-8:30kor kezdem, ahogy a kicsik kidőlnek, csend van, halkan megy a dvd, épp halljam mit is kéne csinálni.

Nekem jól esik, és kell is(gerinc gondok, kevésbé fáj a hátam amióta csinálom).

Egy ismerősöm beszólt érte, hogy mi a francért kell ennyi ideig tornázni, gyerekezhetnék is helyette. Nem akarja megérteni, hogy ilyenkor már alszanak, ha gond van felsírnak, inni kérnek, pisilni kell csak egy pause és már vagyok is nekik... Házimunkám ilyenkorra nincs, meg nem is zajonganék már. Ennyire gáz ez?

2012. máj. 9. 21:39
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Nagyon ügyesen csinálod! Abba ne hagyd! Így kell ezt, két gyerek mellett! Nincs máskor idő, akkor most. A mozgás alapvető és nagyon fontos! Ha van erőd, energiád, kedved, feltétlenül csináld! A lusta, irigy, unatkozó rosszakarókat pedig ne halld meg, ha vagy ha beszól, kérdezd meg, hogy ő mikor mozog? (gondolom egyáltalán semmikor, és ezért fura neki, hogy van, aki beiktatja a napjába). Mindent bele! :)
2012. máj. 9. 23:25
 12/19 anonim ***** válasza:

Ismerőst küldd át itt a gyk-en fogyókúra, vagy sport rovatba, ahol azért egrecíroztatják az anyukákat, mert a gyerekkel takaróznak a lustaságuk miatt (nem 1 ilyet olvastam...)

Én a kajáláson változtattam, de mióta nagyobb a lányom, valahogy nincs akaraterőm a tornához, irigylem a kitartásod:-)

Lényeg: Csinálhatsz bármit, bárhogy, mindig lesz olyan, aki beléd köt:-D

(Kérdésre: Természetesen nem bűn...)

2012. máj. 9. 23:25
 13/19 anonim ***** válasza:

Én már írtam ki hasonló kérdést!:)

5 hónapos a fiam, és heti 5-ször edzek. Igaz, ezért hajnalban kelek, ahogy most is!:)

Úszni is járok, de azt is 6-tól, amikor még a család alszik.

Amikor megkérdezték,hogy mit csinál addig a gyerek (mondjuk ezt nem is értem):), mondtam,hogy mivel van apukája, hát vele alszanak!

Először én is azt hittem,hogy velem van gond, de aztán végignéztem azokon akik megszóltak. Kivétel nélkül mind elhízott anyuka, aki szülés után még évekkel sem tudott egy dekát sem fogyni, és a gyerek nélkül 1 métert nem mennek!

2012. máj. 10. 04:44
 14/19 anonim ***** válasza:
Dehogy bűn! Én is tornázok minden nap (na jó, 2 napja kezdtem) egyik nap 40 percet, másik nap 90 percet. Sőt, akkor, amikor a gyerek fent van. Apa addig vigyáz rá! Ennyi szabadság nekem is kell, sőt, jár!
2012. máj. 10. 08:44
 15/19 anonim ***** válasza:
Inkább dicséretes hogy van még energiád tornázni. Szerintem is irigy az ismerősöd. Lehet hogy ő is szeretne tornázni, fogyni, csak nem megy neki, és "jól esett" beszólni. Hajrá, és kitartás!
2012. máj. 10. 09:15
 16/19 A kérdező kommentje:

Köszi csajok, kitartásra szükségem is van. sajna annyira elhagytam a mozgást, és a testem, hogy biza egy egyszerű fejkörzésnél is azt hiszem belepusztulok úgy fáj a nyakam, a csigolyák, és akkor még csak elkezdtünk bemelegíteni.

Szóval jót tesz:)

2012. máj. 10. 10:12
 17/19 A kérdező kommentje:

Mondjuk én nem fogyni akarok, csak formálódni, ne csak egy cerka legyek, hanem meglegyen a mellkas-has-csípő-fenék-comb tagoltság, ne csak vékony legyek...

Csóri másfél kiló hízásomat is ledobtam 3nap alatt, így is mínuszban a kilóim száma...

2012. máj. 10. 10:14
 18/19 krisztivan ***** válasza:
Fúújj,rettenetes bűn!A végén jobban fogsz kinézni mint a többiek:-))))Gratulálok a kitartásodhoz:-))
2012. máj. 10. 13:26
 19/19 anonim ***** válasza:
Én meg esténként egy órára átpasszolom a gyerekeket a páromnak és elmegyek futni. Na, ehhez nem tudom mit szólna az ismerősöd!
2012. máj. 10. 13:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!