Itthon amikor már a kicsik alszanak tényleg bűn 1,5-2órát tornázni?
Nem jutok el edzésre, ezért itthon elkezdtem "hastánc kezdőknek" dvd-t csinálni. Jól esik. De ált 8-8:30kor kezdem, ahogy a kicsik kidőlnek, csend van, halkan megy a dvd, épp halljam mit is kéne csinálni.
Nekem jól esik, és kell is(gerinc gondok, kevésbé fáj a hátam amióta csinálom).
Egy ismerősöm beszólt érte, hogy mi a francért kell ennyi ideig tornázni, gyerekezhetnék is helyette. Nem akarja megérteni, hogy ilyenkor már alszanak, ha gond van felsírnak, inni kérnek, pisilni kell csak egy pause és már vagyok is nekik... Házimunkám ilyenkorra nincs, meg nem is zajonganék már. Ennyire gáz ez?
Ismerőst küldd át itt a gyk-en fogyókúra, vagy sport rovatba, ahol azért egrecíroztatják az anyukákat, mert a gyerekkel takaróznak a lustaságuk miatt (nem 1 ilyet olvastam...)
Én a kajáláson változtattam, de mióta nagyobb a lányom, valahogy nincs akaraterőm a tornához, irigylem a kitartásod:-)
Lényeg: Csinálhatsz bármit, bárhogy, mindig lesz olyan, aki beléd köt:-D
(Kérdésre: Természetesen nem bűn...)
Én már írtam ki hasonló kérdést!:)
5 hónapos a fiam, és heti 5-ször edzek. Igaz, ezért hajnalban kelek, ahogy most is!:)
Úszni is járok, de azt is 6-tól, amikor még a család alszik.
Amikor megkérdezték,hogy mit csinál addig a gyerek (mondjuk ezt nem is értem):), mondtam,hogy mivel van apukája, hát vele alszanak!
Először én is azt hittem,hogy velem van gond, de aztán végignéztem azokon akik megszóltak. Kivétel nélkül mind elhízott anyuka, aki szülés után még évekkel sem tudott egy dekát sem fogyni, és a gyerek nélkül 1 métert nem mennek!
Köszi csajok, kitartásra szükségem is van. sajna annyira elhagytam a mozgást, és a testem, hogy biza egy egyszerű fejkörzésnél is azt hiszem belepusztulok úgy fáj a nyakam, a csigolyák, és akkor még csak elkezdtünk bemelegíteni.
Szóval jót tesz:)
Mondjuk én nem fogyni akarok, csak formálódni, ne csak egy cerka legyek, hanem meglegyen a mellkas-has-csípő-fenék-comb tagoltság, ne csak vékony legyek...
Csóri másfél kiló hízásomat is ledobtam 3nap alatt, így is mínuszban a kilóim száma...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!