Felolvadt és újrafagyott jégkrémet evett a lányom. Lehet valami baja tőle?
Figyelt kérdés
Úgy tudom a fagyira is vonatkozik hogy nem szabad újrafagyasztani mert ételmérgezést okoz. A férjem vette a lányomnak, és már evett belőle mire észrevettem hogy valamikor felolvadhatott a boltban és újra lefagyasztották :( A színes sem volt valami biztató!2012. máj. 9. 18:11
1/2 anonim válasza:
nem lesz semmi baja
a boltok fagyasztóládáiban rendszeresen találok újrafagyasztott terméket
ezt (kereskedelmi iskolába járván tanultam) úgy lehet észrevenni hogy pl. hasábburgonya nem egyesével darabkákban van lefagyasztva, hanem egy nagy tömbbé áll
ilyenkor ne vedd meg mert már egyszer kiolvasztották
2/2 anonim válasza:
Reméljük nem lesz baja tőle, de legközelebb inkább vegyetek másikat, ne hagyd hogy megegye. A férjem fagyi gyárban dolgozik, és ott ami egyszer felolvad megy is a kukába! Rengeteg mindent el lehet kapni, ha ilyen fagyit eszel. És az azért már ha a sült krumpli olvad ki, nem hiszem hogy annyira romlandó mint mondjuk egy tejes fagyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!