Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek ez gáz? Tovább lenn!

Szerintetek ez gáz? Tovább lenn!

Figyelt kérdés
Már másfél éve vagyunk együtt párommal, és most várjuk első közös babókánkat, nagyon szeretjük egymást, és a kicsit is :) Neki van már egy lánya aki 7 éves, és nem velünk él, ezért párom hétvégente elhozza, és fizeti a gyerektartást rendesen..stb. Igáig nem is volt ezzel gond, én is nagyjából elbeszélgettem a kislánnyal, nem voltak bennem rossz érzések irányában. De most hogy már csak napok vannak hátra hogy megszülessen a kis babánk, olyanok jutnak az eszembe, hogy pl. ha választani kellene hogy az ő lányának vegyünk e bármit, vagy a Mi fiunknak én a Mi fiunkat mondanám...vagy ha egy utazásról lenne szó hogy melyiket vigyük el, én a Mi fiunkat mondanám. Nem akarok egy önző boszorkány lenni...de így érzem. Ez nagyon gáz? Vagy változtatni kellene a hozzá állásomon?
2012. máj. 9. 12:01
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Érthető, hogy a saját gyereked fontosabb NEKED, de a párodtól soha ne várd, hogy jobban szeresse a közös gyereketeket, mint a kislányát, mert 100%-ban ugyanannyira a gyereke. Én elvált szülők gyermekeként mondom, szerencsére sose tapasztaltam apukám részéről, hogy jobban szeretné a féltesóm, én is szeretem és ő is engem. Főleg ha szegénynek tényleg ilyen nehéz élete van az anyjával, akkor talán még többet kellene az apukának vele törődni.
2012. máj. 9. 19:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!