Gyes után nem tudnak alkalmazni a régi munkahelyemen. Aláírjam, hogy közös megegyezéssel jövök el?
A főnököm ma szólt, hogy nem tudok visszamenni dolgozni. A szabadságaimat természetesen kifizetik, és az lenne a legjobb, ha közös megegyezéssel eljönnék.
Mit tegyek? 4,5 éves munkaviszonyom van.
Hát nem vagyok szakértő, de tudtommal közös megegyezés után nem kapsz végkielégítést.
Remélem kapsz pontos választ, engem is érdekel.
közös megegyezésnél nem jár neked végkielégítés.
ha felmondanak, akkor tegyék azt. 4,5 éves munkaviszonynál nem 3, hanem 1 havi végkielégítés jár.
bemásolom neked
A végkielégítés mértéke
-legalább három év esetén: egyhavi,
-legalább öt év esetén: kéthavi,
-legalább tíz év esetén: háromhavi,
-legalább tizenöt év esetén: négyhavi,
-legalább húsz év esetén: öthavi,
-legalább huszonöt év esetén: hat havi átlagkereset összege.
ismét én.
menj el valahogyan táppénzre és próbáld meg kihúzni 5 évig, és akkor 2 havi végkielégítés jár.
ne legyél buta, kedves kérdező, három lehetőség van
felmondasz (semmi nem jár
közös megegyezés (semmi nem jár)
felmondanak neked (végkielégítés jár)
megint én
ha a cégnek érdeke a közös megegyezés, akkor egyezzetek meg anyagilag, hogy ne járj rosszabbul, mint ha kapnál végkielégítést. Ha érted.
Az egyik barátnőmet sem vették vissza, viszont ők megegyeztek.
Aláírta a közös megegyezést és cserébe megfejelték egy jó nagy összeggel.
Erre mondta a barátnőm, hogy "van az a pénz".
De közös megegyezést csak ilyen esetben írj alá, egyébként ne, mert akkor se végkielégítés, semmi.
Én a helyedben csak akkor írnám alá a közös megegyezést, ha több pénzt ajánlanának fel, mint amennyi végkielégítés + ki nem vett szabik alapján jár.
Amúgy mondjanak csak ők fel és fizessék ki a végkielégítést + a szabikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!