Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Adnál olyan nevet a babádnak,...

Adnál olyan nevet a babádnak, ami az apjának nem tetszik?

Figyelt kérdés
2009. jún. 24. 14:37
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
nem, adnék olyat ami apukának nem tettszik! De hála az égnek hasonló izlésünk van és igy nincs ilyen probléma!
2009. jún. 24. 15:39
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Amikor még 35 hetes pocisan sem volt neve a kisfiunknak, akkor megfenyegettem, hogy úgyis engem kérdeznek meg a szülőszobán, és azt fogom mondani, ami nekem tetszik. Ez után jutottunk közös nevezőre fiunév ügyében. Viszont lánynév mentem be a kórházba, és azt diktáltam be, ami nekem tetszik.

Kisfiú lett: Botond.

2009. jún. 24. 17:03
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem adnék, mivel kettőnk gyereke, nem kizárólag az enyém.

Mi pont ezért nem tudtunk fiúnévben megegyezni (ill. nem igazán). A Milán miatt. Apa nem akarta, én igen. Találtunk olyat, ami elfogadható volt mindkettőnk számára, de biztos úgy diktáltam volna be, mintha a fogamat húzták volna! Nem hiszitek el, de nem tudtunk olyat, amire mindketten azt mondtuk volna, hogy "de szép, legyen ez"! Egy volt, de az összeolvadt volna az amúgy szokatlan vezetéknévvel (....k Krisztián), így kiesett. Lányunk lett szerencsére.

Lánynevekből is 2 kedvencem volt, egyik sem tetszett apának, de legalább tudtunk olyat választani, ami azért tényleg tetszett mindkettőnknek.

Így aztán nem lett se Zitám, se Benignám. Milánkám se. :(

Bocs a kitérőért, csak a Milán miatt írtam le. :)

+++

2009. jún. 24. 18:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!