Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Adnál olyan nevet a babádnak,...

Adnál olyan nevet a babádnak, ami az apjának nem tetszik?

Figyelt kérdés
2009. jún. 24. 14:37
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Kompromisszumos megoldásra törekedtünk mindkét gyerkőcnél.
2009. jún. 24. 14:38
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2009. jún. 24. 14:39
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy adnék! Elvégre kettőnk gyereke!
2009. jún. 24. 14:39
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Akkor inkább legyen kettő. De annyi lehetőség van, szerintem egy párnak egy ilyen kérdésben meg kell tudni egyezni, mert lesznek nagyobb horderejű kérdések is.
2009. jún. 24. 14:41
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Mi is sokat vitáztunk a neveken. Végül két nevet kapott a kicsi. Az első név, ami mindkettőnknek tetszik, viszont apa nem tágitott a Gréta név mellől, igy második névként megkapta.
2009. jún. 24. 14:46
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Hát én úgy adnám a Milánt,akár még másodiknak is!10 éves korom óta tervezem a fiamnak azt a nevet!

De a párom hallani sem akar róla,mert egyszer chat-eltem(mikor őt még nem is ismertem)egy Milán nevű sráccal :-S Azt hiszi csak azért teszik,de nem tudom neki megmagyarázni sajna!:((((

Így nem lesz "álom neve" a fiamnak!!!

2009. jún. 24. 14:46
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk úyg volt, a második gyereknél, hogy én biztos voltam benne, hogy másodszor is fiam lesz, a párom, meg, hogy lány.

Ezért azt találtam ki, hogy ha lány lesz, akkor a párom, ha fiú, akkor én választok neki nevet.

Aztán a1 8. heti UH-on kiderült, hogy kis puncis van ahasamban, hát így lett ő Szonja Jázmin.

Mivel nekem tetszett a Jázmin, a páromnak meg nem annyira ezért a második névkénet kapta ezt.

Ha fiú lett vona, akkor Bálint lett volna.

2009. jún. 24. 14:47
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem, hiszen ugyanúgy az ő gyereke is.
2009. jún. 24. 15:19
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Én sem.De nekem szerencsém volt,mert a Milán név is a kedvenceim között volt,és a férjem egyből belement(ne hagyd magad 14.46-os válaszoló,sztem is nagyon jó név,és a jelentése:KEDVES).A másik fiamat Áronnak hívják(az a név is a szívem csücske volt).
2009. jún. 24. 15:22
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Ez a dolog kétoldalú,hiszen neki is tetszhet olyan ami meg nekem nem.Nekem van 3 olyan fiú és lány nevem is,amit már kiskorom óta tudom,hogy a gyermekeim viselni fogják,ezt egy férfi kedvéért sem adom fel.Neki is lehet így van,kompromisszumot,másik nevet felesleges választani,ezért a babák 2 nevet fognak kapni,egyet a papa egyet a mama kedvéért és kész.

Tudom,hogy ezért most lefogtok pontozni,de ezek a nevek régi álmok,enyém is ugyanúgy az a gyermek mint az övé,legalább jogom legyen,hogy azt a nevet is megkapja:)

2009. jún. 24. 15:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!