Adnál olyan nevet a babádnak, ami az apjának nem tetszik?
Hát én úgy adnám a Milánt,akár még másodiknak is!10 éves korom óta tervezem a fiamnak azt a nevet!
De a párom hallani sem akar róla,mert egyszer chat-eltem(mikor őt még nem is ismertem)egy Milán nevű sráccal :-S Azt hiszi csak azért teszik,de nem tudom neki megmagyarázni sajna!:((((
Így nem lesz "álom neve" a fiamnak!!!
Nálunk úyg volt, a második gyereknél, hogy én biztos voltam benne, hogy másodszor is fiam lesz, a párom, meg, hogy lány.
Ezért azt találtam ki, hogy ha lány lesz, akkor a párom, ha fiú, akkor én választok neki nevet.
Aztán a1 8. heti UH-on kiderült, hogy kis puncis van ahasamban, hát így lett ő Szonja Jázmin.
Mivel nekem tetszett a Jázmin, a páromnak meg nem annyira ezért a második névkénet kapta ezt.
Ha fiú lett vona, akkor Bálint lett volna.
Ez a dolog kétoldalú,hiszen neki is tetszhet olyan ami meg nekem nem.Nekem van 3 olyan fiú és lány nevem is,amit már kiskorom óta tudom,hogy a gyermekeim viselni fogják,ezt egy férfi kedvéért sem adom fel.Neki is lehet így van,kompromisszumot,másik nevet felesleges választani,ezért a babák 2 nevet fognak kapni,egyet a papa egyet a mama kedvéért és kész.
Tudom,hogy ezért most lefogtok pontozni,de ezek a nevek régi álmok,enyém is ugyanúgy az a gyermek mint az övé,legalább jogom legyen,hogy azt a nevet is megkapja:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!