Pici gyereketeken van már anyajegy?
Figyelt kérdés
Másfél éves kisfiamon kb 1-2 hónapja megjelent kettő. Az egyik az arcán, nagyon pici, azóta sem változott. A másik a hátán. Az i icipicinek indult, de azóta nagyobb lett és nem is sima, hanem kidudorodik.
Ez baj? Vagy természetes?
2012. máj. 7. 06:44
1/8 anonim válasza:
2,5 éves a lányom és nincs anyajegye még.Azt nem tudom,hogy normális -e,hogy kidudorodik.
2/8 anonim válasza:
3 èves fiamnak van màr ketto, de nem dudorodnak ki, azt èn sem tudom hogy normàlis e.
3/8 anonim válasza:
Lányomnak is 1,5 évesen lett 1, majd folyamatosan fürdésnél itt ott észre veszek egyet, most 3,5 éves, 5 db pici van neki.
4/8 anonim válasza:
22 hós a kislányom. Születése óta van egy a jobb füle mellett és mögött, 8,5 hós korába jött ki a mellkasán egy. Nem áll ki egyik sem. Én úgy tudom, hogy vannak olyan anyajegyek, amik együtt nőnek a gyerekkel. Hívd fel a védőnőt, ő biztos meg tudja mondani.
5/8 TKI Ibolya válasza:
Már úgy született,hogy egy fél borsónyi anyajegy volt a hona alatt.
6/8 anonim válasza:
Az Arcon természetes a kidudorodott anyajegy, ott mindenkinek olyan szokott lenni!
7/8 anonim válasza:
Születése után pár héttel már volt neki a lábán.
8/8 anonim válasza:
egy van rajta, azzal született. másfél éves
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!