Hogyan vegyem rá a szüleimet hogy legyen tesóm?
Figyelt kérdés
Apukám 43 Anyu:39 Én:12(L) szerintetek így még van esélyem ? :S2012. máj. 6. 13:09
2/10 anonim válasza:
jaj de aranyos vagy!!!ők nagyon nem akarnak??mert ha ők nagyon ellene vannak a témának, akkor sajna nincs rá túl sok esély....főleg hogy anyud 39...
3/10 anonim válasza:
hát ha sokat beszélsz nekik róla, hogy szeretnél meg ígérgeted, hogy foglalkozol majd a babával.
De tudod egy baba meg kisgyerek iszonyú fárasztó, először állandóak csak ordítanak aztán meg állandóan beszélnek és rengeteg türelem és pénz is kell.
Először is tudni kellene, hogy kapásból nemet mondanak-e vagy van valami remény kistesóra?
4/10 A kérdező kommentje:
rendeben vacsoránál megkérdezem : )
2012. máj. 6. 13:36
5/10 anonim válasza:
Hát én nem látok rá túl sok esélyt. Anyud 39. Azért ebben a korban már át kell gondolni a dolgot. Meg biztos van valamilyen indok hogy eddig miért nem született tesód. De kérdezz rá aztán írj.
6/10 anonim válasza:
Sajnos nem hiszem, hogy sok esély lenne rá, de azért próbáld meg.
7/10 A kérdező kommentje:
Tegnap megkérdeztem és azt mondták túl öregek idézem anyu mint mondott
Anyu:És amikor majd 15 éves lesz én meg 50 és megyek szülőire mit mondanak ? ki ez a nagyanyád ?
Apu:Hiányzik a túros csusza (ezt nem értetem: D)
2012. máj. 7. 14:25
8/10 anonim válasza:
2. vagyok,igazán sajnálom!!
de mi ebből a tanulság??te ne csak 1et szülj majd mikor eljön az ideje, hanem legalább 2-t:))
9/10 A kérdező kommentje:
úgy lesz ;))
2012. máj. 7. 16:00
10/10 anonim válasza:
Szerintem inkább örülj neki, hogy nincs tesód. Kérdezd meg a barátaidat, hogy nekik milyen hogy van tesójuk és mit szoktak csinálni vele. Szerintem nagyjából olyan válaszokat fogsz kapni, hogy rossz, folyton veszekednek, nekik kell rá vigyázni, jobban szeretik, kivételeznek vele, több mindent kap, többet figyelnek rá, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!