Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Sokat mosó anyukák, mennyi...

Sokat mosó anyukák, mennyi idős a mosógépetek? Milyen márkájú?

Figyelt kérdés
2012. máj. 4. 17:34
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Whirlpool, kb. 1 éves. Nem sokkal a baba születése után az addig remek Fagor elkezdett vacakolni, muszáj volt cserélni. A Fagor több, mint öt évet ment, remélem, ez is bírja majd addig.
2012. máj. 4. 20:33
 12/23 anonim ***** válasza:
Bosch, 7 eves. Amiota megvan a fiam, vagyis ket eve atlag napi 2x mosok, gyakran hasznaltam a 90 fokot is.
2012. máj. 4. 20:40
 13/23 anonim ***** válasza:
Kb 9 éves a mosógépünk, de nem volt használva, anyuméknál állt és nekünk adták, mégcsak 1 éve használjuk. Bár én a babaruhákat sokszor kézzel mosom, főleg tavaly nyáron pl mikor pici volt a babám és sok textilpelust használtunk, mindenhez, büfizéshez, a kiságyba, babakocsiba, száját töröltem mikor jött a foga..., tehát napi szinten mostam. De a mi ruháinkat, ágyneműket stb géppel mosom természetesen.
2012. máj. 4. 20:48
 14/23 anonim ***** válasza:
12 éves Hajdú, az a fajta, amelyikből "kifelejtették" a szűrőt, úgyhogy rendszeresen találkozunk a mosógépszerelővel egy kis karbantartásra.
2012. máj. 4. 21:59
 15/23 anonim ***** válasza:
Whirpool mosógépünk van, kb. 8 éves, általában hetente 4x mosok, amióta megvan a 22 hós kislányunk, előtte 2x mostam hetente.
2012. máj. 4. 22:04
 16/23 anonim ***** válasza:

Zanussi Turbodry mosó és szárítógép egyben. Idén lesz 16 éves a gép, de még mindig működik.:) Mi is javíttattuk már 2x, mert volt, hogy nem akart elindulni. Már legalább 1 éve nem centrifugál rendesen csak ha a mosás lejárta után elindítok egy újabb centrifuga programot. Nagyon kényes a drága:)

Talán már egy újat kellene vennem, de még szépen mos és a szárítás is hasznos tud lenni, na meg nincs szívem megválni tőle:)

Mi 5-en vagyunk, szinte minden nap mosok.

2012. máj. 4. 22:24
 17/23 anonim ***** válasza:

Kettő gépem van, mert a férjem autószerelő, az ő holmiját muszáj teljesen külön mosnom.

Mindkét gépem Electrolux, az egyik 7 éves, a másik 3 éves. Kifogástalanul működnek, holott az idősebbik a munkásruhák miatt rendesen igénybe van véve.

2012. máj. 4. 23:30
 18/23 anonim ***** válasza:
Fagor, 7 éves, „szépséghibásan” vettük, nem volt vele sosem gond, bár azt hiszem, nem a legjobb az energiafelhasználása. Nem digitális, és azt hiszem, sosem vennék digitálisat, mert ismerőseimnek volt, és mivel két év után elromlott a digitális irányítása, azt mondták, az nem javítható, így dobhatták ki az egészet…
2012. máj. 4. 23:59
 19/23 anonim ***** válasza:

samsung 3 éves, 1 indesitet már kivégeztünk 8 év alatt.

napi 2-3 adagot is mosok.

2012. máj. 5. 15:02
 20/23 anonim ***** válasza:
2 és fél éves Bosch, a legnagyobb baja, hogy nagyon érzékeny, a szűrőjét rendszeresen kell takarítani, mert ha úgy érzi, hogy eldugult, egyszerűen nem hajlandó kimosni, hibajelzést ad.
2012. máj. 5. 15:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!