Mennyi lenne az ideális tarifa gyermekfelügyeletért?
500,-/ óra alkalmanként
vagy ha nem akarnak tényleg fizetni akkor az ételt hozzák v. abba szálljanak be ezt más nem tudja kiszámolni .igy ált. 1000,- / nap szoktak kérni .
első v.
500,- / óra ha pl. színház mozi stb. miatt pár órát kell csak rájuk figyelni.
ha egész nap ott lennánek akkor arra irtam hogy az étkezést Te tudod . de ott 1000,/nap. / az étkezés
5 napot vigyáztam barátnőm gyerekére. 7-19 között. Mondtam nem kérek semmit, hozott kb. 10.000 Ft értékben kaját, hús tészta, joghurt, keksz, chips, tej, liszt, tojás, mirelit borsó, felvágott... mert hogy egész nap itt eszik iszik a gyerek, és csak kell vele foglalkozni is.
Hát, én alig vártam hogy elteljen a hét, nagyon hosszú volt a nap két 3 éves gyerekkel! Veszekedtek, vitatkoztak, verekedtek, nem hallgattak rám! Nem volt jó a tányér, a pohár amiben kapta az enni innivalót, mindig a lányomé kellett neki mindenből!
Ha itt az anyukája, teljesen másként viselkedik, mint így hogy magában volt! Na meg az Anyuka is 4-így dolgozik, de még haza ment mielőtt jött volna a gyerekért, ide jött érte 7- re, de még 9- ig itt ültek, és ha koszos lett kint a ruhája, vagy bepisilt és a ruhája olyan lett, még neki állt feljebb, hogy miért nem vittem gyakrabban wc-re...
Gondold meg, hogy vállalod-e, én és a lányom is annyira kiábrándultúnk belőlük, lányom már emeli a kezét ha a kisfiú közeledik, hogy védje magát, mert ütötte, csapdosta a gyerek. Mostanság nem is keressük a kapcsolatot velük.
Ezt neked kell eldönteni,hogy mennyiért vállalod és ők mennyit tudnak ezért fizetni.
Annyit megjegyzek mivel nekem 4 gyerekem van,hogy húzós ám a sok gyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!