Kinek, hogy megy a sex a terhesség alatt?
Míg nem voltam várandós addig napi szinten szeretkeztünk a párommal, viszont amióta ott a pici a pocimban, teljesen megváltoztak a dolgok! Nem igazán kívánom a együttlétet! Sokkal jobban esik ha össze bújva fekszünk az ágyon és beszélgetünk! Pedig sok helyen olvastam, hogy a kismamik sokkal jobban kívánják a sex-et. Velem van baj?
Nekem heti egy-két alkalom elég! De a párom hiányolja a "régi énemet"! Az elején még nem volt így de most hogy már majdnem a 9.hónapba lépek egyre rosszabb a helyzet.. Segítsetek!! Más is van így mint én?
34 hkm
Ezt a hormonok határozzák meg, teljesen norműáléis ha nem kívánod annyira a szexet!
A barátnőm egész 9 hónap alatt nem volt együtt a párjával , sajnos el is hidegültek egy időre de aztán rendeződtek a dolgok.
Én előtte is aktív voltam, a terhesség alatt meg mégjobban megőrültem a szexért.. nem lehet kiszámítani.
Túl kell élni ezt az időszakot :)
Mi ezeket kihagytuk,pedig 4 gyerekünk van.
Valahogy mindkettőnket zavart,hogy van ott valaki.
Lehet,hogy hülye felfogás nem tudom,de nem ment,pedig már 23 éve együtt vagyunk.Csak azokat a várandós hónapokat kihagytuk.
4 gyerkőc anyukája
Az első terhességemnél nem kívántam kb havonta egyszer voltunk együtt.Most kívánom csak kevés lehetőségünk van rá.
34+2 hkm
Megnyugodtam!! Akkor nem csak én vagyok így!!
Engem is zavar, hogy ott a pici és talán... sőt biztos az is közre játszik, hogy féltem őt!
Köszönöm mindenki válaszát!
Boldog baba várást és gyerkőc nevelést mindenkinek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!