Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kinek, hogy megy a sex a...

Kinek, hogy megy a sex a terhesség alatt?

Figyelt kérdés

Míg nem voltam várandós addig napi szinten szeretkeztünk a párommal, viszont amióta ott a pici a pocimban, teljesen megváltoztak a dolgok! Nem igazán kívánom a együttlétet! Sokkal jobban esik ha össze bújva fekszünk az ágyon és beszélgetünk! Pedig sok helyen olvastam, hogy a kismamik sokkal jobban kívánják a sex-et. Velem van baj?

Nekem heti egy-két alkalom elég! De a párom hiányolja a "régi énemet"! Az elején még nem volt így de most hogy már majdnem a 9.hónapba lépek egyre rosszabb a helyzet.. Segítsetek!! Más is van így mint én?

34 hkm

2012. máj. 3. 08:27
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Mint a karikacsapás. :) Bár az utolsó hetekben már kímélni kell a kismamát. Amúgy legtöbb nő még jobban kívánja a szexet ilyenkor, néhány pasi pedig kevésbé. Embere válogatja. :)
2012. máj. 3. 08:37
 2/8 anonim ***** válasza:
85%
Ez mindenkinél más. Én ugyanúgy kívántam, nagyon sokáig rendszeres is volt. Csak a végén nem szeretkeztünk mert egyszerűen sehogy sem fértünk egymáshoz fizikailag. Ahonnan ment volna, onnan meg nem esett jól. Ne aggódj ha nem kívánod. Nemsokára itt a baba, szülés után felépülsz minden olyan lesz mint volt! Addig meg kitartást Nektek! :)
2012. máj. 3. 08:38
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2012. máj. 3. 08:39
 4/8 anonim ***** válasza:
85%

Ezt a hormonok határozzák meg, teljesen norműáléis ha nem kívánod annyira a szexet!

A barátnőm egész 9 hónap alatt nem volt együtt a párjával , sajnos el is hidegültek egy időre de aztán rendeződtek a dolgok.

Én előtte is aktív voltam, a terhesség alatt meg mégjobban megőrültem a szexért.. nem lehet kiszámítani.

Túl kell élni ezt az időszakot :)

2012. máj. 3. 08:59
 5/8 anonim ***** válasza:
39%

Mi ezeket kihagytuk,pedig 4 gyerekünk van.

Valahogy mindkettőnket zavart,hogy van ott valaki.

Lehet,hogy hülye felfogás nem tudom,de nem ment,pedig már 23 éve együtt vagyunk.Csak azokat a várandós hónapokat kihagytuk.

4 gyerkőc anyukája

2012. máj. 3. 09:04
 6/8 anonim ***** válasza:
59%

Az első terhességemnél nem kívántam kb havonta egyszer voltunk együtt.Most kívánom csak kevés lehetőségünk van rá.

34+2 hkm

2012. máj. 3. 09:04
 7/8 anonim ***** válasza:
Szia. Mi most várjuk a harmadik babánkat és egyik terhességemnél se szexeltünk. Nem is kívánom, de nem is merek,mert volt két vetélésem is. Épp ezért a férjem is megérti,hogy ezt a kis időt kihagyjuk. Majd szülés után bepótoljuk.
2012. máj. 3. 09:06
 8/8 A kérdező kommentje:

Megnyugodtam!! Akkor nem csak én vagyok így!!

Engem is zavar, hogy ott a pici és talán... sőt biztos az is közre játszik, hogy féltem őt!

Köszönöm mindenki válaszát!

Boldog baba várást és gyerkőc nevelést mindenkinek! :)

2012. máj. 3. 09:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!