Szerintetek "gond" ez?

Figyelt kérdés

Szeretek a babás fórumon írogatni, nekem is van 2 gyerkőcöm. Néha félve átmegyek a "terhesség" részre is, és azért félve, mert olyan hogyisírjam irigy leszek....:) Pici még a babám, de olyan jó volt terhesnek lenni, az egy "másállapot" tényleg.... Ez még mindig a hormonok hatása?.....

Nálatok nem szokott ilyen lenni?:)

2012. máj. 2. 11:35
 1/3 anonim ***** válasza:
Ilyen nem, inkább más, éppen most is ezt teszem. :) Nekem már 5 és 7 évesek a gyerekeim, de még mindig jólesik terheseknek, kisgyerekeseknek okosakat mondani. :) Valahogy jólesik tapasztaltabbnak lenni másoknál és ezt átadni, megkönnyíteni a helyzetüket ezzel. Szerintem nincs ebben semmi baj. Hú, hát hormonok elég sokáig meg tudnak zavarodni. Pl. szülés után évekig nem áll vissza valakinek. Pl. van, amitől ha nem áll vissza, akkor nehezebb terherbeesni következőnek vagy nem is tudsz. Ne félj, elmúlik majd, ha mégegyszer terhes leszel vagy ha újra visszamész dolgozni és már nem ez lesz a napi teendőd. De ha szereztél ott barátokat, az ott tarthat. Ha nem megy semmi rovására, akkor meg addig írogatsz oda, amíg akarsz. :)
2012. máj. 2. 11:47
 2/3 anonim ***** válasza:

Én pont fordítva vagyok. Bár nekem már ovisok a gyerekek, de a terhességi adatoktól (afp, uh, terheléses cukor) már herótom van.

A picibabás oldalakat sem szoktam olvasgatni, mert a hozzátáplálás, mozgásfejlődés sem izgat. Rég túl vagyunk ezeken...

2012. máj. 2. 11:56
 3/3 anonim ***** válasza:

Én is rászoktam menni ritkán és írogat is válaszokat.Semmi nincs ebbe!Pedig a nagylányom most fog ballagni a 8.osztályból a kicsi meg csak 2 éves.

4 gyerkőc anyukája

2012. máj. 2. 12:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!