Régen mit csináltak azokkal a gyerekekkel, akiknek le volt nőve a nyelvük?
nem hallottam semmit, de ha annyira visszamegyünk, feltételezem hamar meghalt a baba, mert szopizni se tudott rendesen :S
remélem rosszul gondolom :)
Meghaltak, ott hagyták őket, stb
Régen nem volt ennyi beteg gyerek mint most. Most vagy hagyják őket élni betegen vagy sikeresen meg tudják műteni.
Más világ.
Azért régen, még akár 150 éve is, még rengeteg nő belehalt a szülésbe, most ilyen nincs.
Hm. Igazából egy itteni kérdés miatt jutott eszembe a kérdés, hogy a gyerek már vagy 3 éves, és nyáladzik és miért. Akkor kérdezték, hogy nincs-e lenőve a nyelve? A kérdező mondta, hogy de le van, csak a doki nem tartotta még fontosnak felvágni.
Köszönöm a válaszokat, igazán hasznosak voltak:)
Én már hallottam gyerekről akinek felvágták,de az anyuka borzasztóakat mondott,ennyire emlékszem.Logopédiai eset volt a gyereke.
4 gyerkőc anyukája
Én vagyok a 4 gyerekes anyuka.Ez nem tájozatlanság,hanem ez a Tény,amit írtam.Én azért beszéltem akkor az anyukával,mert logopédiára mi is jártunk.
Nekünk az orrmandulát vetették ki nekik meg a nyelvük volt letapadva.
De szerintem ezt orvos döntse el,hogy szükséges-e egyáltalán!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!