Mi ez a bugyuta törvény, hogy a szülőknek kell fizetni a gyerektartást ha a még kiskorú tanuló gyerekük tanul, és az gyereket csinál vkinek?
nagyon is jó törvény ez! egy épp megszületett kis csöppségnek si pont ugyanúgy jár tiszta pelus, egy kád víz, egy adag tápi amit pénzből veszünk.
ezért mert egy 16 éves neveletlen h.lyegyerek nem képes védekezni csak azért mert zokniban sem fürdik... hát tudod elgondolkodtam a tegnap esti kérdés után, hogy miért nincs arra törvény, hogy nyakon verjük az ilyen gyerekeket? mert a d.gás az megy, de a felelősség vállalás...
amúgy meg nem hiszem, hogy abban a 20.000-30.000 Ft-ba bele fognak halni a szüleid, majd tesódnak nem hoz a jézuska szuper laptopot meg okostelefont és mindjárt meg is van a pénz...
nem az én tesóm annaka kérdező gyereke.
Csak felidegesítettem magam ezen a törvényen.
Pár éve a bátyám is majdnem gyereket csinált egy csajnak.Mondjuk csak vaklárma volt. Még magunknak sincs sokszor kaja,nem hogy a hülye tesóm miatta szüleim kifizessenek az ablakon x összeget. Azt nem tudtam h az állam is kifizetheti a tesóm helyett.
ja,és ugyanazt a nevelést kaptuk a bátyámmal mindketten,én mégse vagyok olyan hülye mint ő
de ha az állam fizeti, azt be fogja hajtani a tesódon (és csak akkor fizet, ha nem tudja behajtani a szüleiden)
tehát a tesód az első éveit azzal kezdi, hogy az államnak fizeti vissza és közben persze fizeti az aktuálisat is.
jó ez a törvény és igazságos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!