Bevezették a kijárási tilalmat a kiskorúaknak?
Figyelt kérdés
Google-t is használtam mielőtt vki ezért szól meg, de sajnos ott nem találtam pontos információt. Mindegyik oldal mást ir. (Index, HIR24 és társai). És ha bevezették, mi a pontos meghatározása a törvénynek, értem ez alatt, hogy hány éves kortól, és hány órától? ÉS még annyi, hogy ezt a gyakorlatban hogyan akarják megvalósítani??? Majd 10x annyi rendőr lesz este az utcákon??? Előre is köszönöm2012. febr. 26. 12:21
1/9 anonim válasza:
:D ez jó, engem is érdekelne! főleg h ram vonatkozik-e!
15/f
2/9 anonim válasza:
14 év alatt 8 után csak szülői felügyelettel lehet tartózkodni.
3/9 anonim válasza:
16 év alatt 16 éves korig - Este 20:00-ig tartózkodhat az utcán.
16 év fölött 18 éves korig : 23:00 ig.
Nagykorú felügyelete mellet : Korlátlan.
4/9 anonim válasza:
13:03 ezt te találtad ki?
mert ezt így egyetlen jogszabály sem írja le
5/9 anonim válasza:
13:03 ez baromság, nem tudom honnan sikerült ezt összeszedni.
6/9 anonim válasza:
Nincs tudtommal ilyen törvény. Sőt, egyáltalán nincs. Pár önkormányzat vezetett be ilyet régebben, nem tudom hol van ilyen még érvényben.
7/9 anonim válasza:
Ezt javasolta egy fideszes képviselő két hónapja, de elvileg még csak javaslat szintjén van.
8/9 anonim válasza:
Igen, ez megtörtént, sőt!
Még netezni is tilos éjszaka... .
Nehogy már olyan oldalakat nézel meg, amiket nem kéne.
Mondom, ne hogy olyan oldalakat nézzél meg....
Azt az oldalra ne menj rá, aminek az a neve, hogy h_t_z_x._r_ Mondom, meg ne nyisd!!!
Amúgy meg: nincs kijárási tilalom, csak terv van róla és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!