Csatlakoznátok egy "Felpontozós Bandához"?
Figyelt kérdés
Minden olyan választ, ami tényleg a kérdésre válaszol és nincs benne semmi valótlan vagy félrevezető, azt hasznosnak értékelnénk. Így felvehetnénk a kesztyűt a "Lepontozós bandával"szenben.2009. jún. 22. 21:27
11/25 anonim válasza:
Naná! :)
Engem is idegesít a "tevékenykedésük"!
Gyorsan felpontozok mkit, aztán rohanok, a párom már nagyon vár! ;)
Jó éjt!
+++
12/25 anonim válasza:
:D Ez vicces. Csatlakozom, miután mindenkit felpontoztam :)
+++ :D
14/25 anonim válasza:
ez tényleg vicces.
viccesek vagytok.
sosha nem érdekel ki -kit pontoz le, olyanok akik azt gondolják, hogy csak neki van igaza mindig lesznek.ezen nem lehet változtatni.
szóval nincs semmiféle lepontozós banda.
15/25 anonim válasza:
Én már arra is gondoltam, h ez központilag megy, ezzel is gerjesztve a feszültséget. Mert kinek van energiája hirtelen ennyi negatív pontot adni? De ebbe a nagy titokban szervezett alakulatba ennyi erővel kémek is beszerveződhetnek, akkor meg ott tartunk, ahol a part szakad, mert mi többiek állítólag mindig reálisan pontozunk:-)))) +++
17/25 anonim válasza:
Én csatlakoznék, de tudom, hogy biztos lesz olyan kérdés, amiben nem egyezik a véleményem másokéval. Ez nem azt jelenti, hogy lepontozok akárkit is, de egy számora eltérő választ nem is fogok felpontozni.
18/25 anonim válasza:
Én is csatlakozom a felpontozós bandához :) +++
Kíváncsi vagyok hányan leszünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!