Halásztelki anyukák! Tapasztalatokat szeretnék! (? )
Másfél éve lakunk itt, nagyon szeretjük, DE autó nélkül nagyon nehéz volt. Én szeretek kimozdulni és autó nélkül szinte lehetetlen elhagyni a várost:-)
Viszont a játszóterek nagyon jók, sok a kisgyerekes család, elég jó társaság jött össze tavaly nyáron.
Én visszamentem dolgozni ősszel, a közlekedés rettenet, de babával nagyon jó volt otthon.
Az infrastruktúra viszont nem nőtt egyenlő ütemben a beköltöző családok számával sajnos: bölcsi még mindig nincs, ovi telített, gyerekorvos csak 1 van és nagyon sokan vannak nála. A felnőtt orvosi rendelés is nehézkes, mert nincs későig rendelés, aki sokáig dolgozik (mondjuk Pesten), az már nem ér haza rendelési időben:-( Szakrendelére Szigetszentmiklósra kell menni, bár ott nagyon kedvesek legalább.
Mindezek ellenére mi imádunk ott lakni, még így is, hogy a Nullás lehajtók lezárása miatt naponta 15 km-t kell kerülnöm...(Ez csak 2 hónap szerencsére:-)
Melyik részre költöznétek? Ha van konkrét kérdésed nyugodtan szólj!
Köszi,hogy írtatok!
A Hermina lakóparkban bérelnénk lakást. Ismeritek? Most megyünk nézni. A párom amúgy miklósi, tehát ismeri a terepet. Én sajnos nem vezetek, de a párom igen,kocsink van.
Majd megírom,hogy döntöttünk.
Mégegyszer köszi!
Na megnéztük, nagyon szép a lakás és erkélyes, plussz saját zárt játszótér van. Ez nagyon jó lenne a 14 hónaposaimnak...
Amúgy a volánbusz jár be csepel felé, igaz? Nekem a babakocsi miatt néznem kell a közlekedést, bár nem járok még dolgozni, de azért néha bejönnék anyuékhoz a városba. (Budapest, belváros)
Ha tudtok még bármit írni, tegyétek meg:) Ja, és örülök,hogy "találtam" itt halásztelki anyukákat, azt hittem nem fogok!
Köszi Neked is a hozzászólást!
Szerencsére a párom pont a forgalommal ellentétesen közlekedik autóval, reggel megy vidékre, este Budapest felé. Vagyis mindig Szigethalomra és mivel még belvárosban lakunk, úgy onnan be. De ha kiköltöznénk, akkor még annyit sem kéne kocsiznia, minden nap hamarabb haza is érne. Remélem jó lesz:)
Ja, ez egy zárt lakópark, talán nincs úgy betörés. Bölcsibe pedig még nem adnám őket, szóval egy darabig ez sem gond!
Köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!