Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért foglalkoztok ennyit a...

Miért foglalkoztok ennyit a pontozással?

Figyelt kérdés

Nem értem, mintha az életünk függne tőle. Vicces.

Amiket itt olvasunk, általában szubjektív vélemények. Nem kell, hogy megeggyezzen mindenki véleménye a másikéval. Éppen ezért nem kell, hogy minden válasz mindenki számára hasznos legyen.

2009. jún. 22. 11:42
 1/8 anonim ***** válasza:
89%
Hihi. Pont ezen gondolkodtam én is...
2009. jún. 22. 11:45
 2/8 anonim ***** válasza:
91%

Én azért, mert nem étema dolgot.

Pl megkérdezik, mivel mosom a gyerek haját. Semmi több, nem kér javaslatot, stb.

Leírom.

Lepontozzák. Mindenkiét.

Mi lehet ezen nem hasznos???

Közöltem egy tényt. Azon mit kell pontozni???

2009. jún. 22. 12:00
 3/8 anonim ***** válasza:
88%

Szerintem mert kevés sikerélmény van az életünkben. Ez meg egy teljesen mérhető dolog, mint egy iskolai dolgozat osztályozása. Akaratlanul, de azt mondja ki, hogy egy közösség szerint te jobb vagy minta a másik, a harmadik meg jobb tenálad. És ugyan ki ne szeretne a legjobbak között lenni? Plusz mindenki a saját módszereiben hisz leginkább (ami nem csoda, hiszen a baba fel fog nőni, akármivel mossuk a haját), így bántja, ha mások azt lehúzzák (mert végülis a lepontozás lehúzás).

Amúgy tényleg nem kellene rá figyelni, szerintem néha nem is a többi kismama pontoz, hanem talán unatkozó fórumozók, netán a rendszergazdák... Azért így jó kis vitákat lehet kiváltani. Például nekem egyszer a sóban sült csirke receptjét húzták le kegyetlenül, valami 33%-ban hasznos lett, amikor a kérdező egyszerű recepteket kért. Én biztosra veszem, hogy nem ő húzta le és nem is a társ-szakácsok. Egyszer meg egy válaszom szintén vmi 66%-lett, a kérdező meg nem győzött hálálkodni az ötletért. Szóval ennyit a pontozásról, tényleg nem kell komolyan venni.

2009. jún. 22. 12:18
 4/8 anonim ***** válasza:
87%

Én azért bosszankodok rajta, mert nem értem mitől "nem hasznos" pl. a lányom neve, meg hogy mikor jött ki a foga.

Esik a %, emiatt nem vagyok elég hiteles.

Az meg főleg idegesít, amikor azért pontoznak le, mert egyszerűen más a véleményünk. Nem tartom tisztességesnek, én sem pontozok le mást, aki másképp gondol vmit, mint én.

Lelombozó, hogy az ember jószándékkal segíteni akar, és lepontozzák (általában nem a kérdező).

Én úgy csinálnám ezt az oldalt meg, hogy csak a kérdés feltevője pontozhasson, mások ne.

2009. jún. 22. 13:04
 5/8 anonim ***** válasza:
82%
Abszolút igaz. Ha tényt kérdez valaki, és mi megírjuk, az hogy lehet hasznos, vagy nem? De jönnek ökör válaszok is, amikor azt hiszi a válaszoló, hogy igen vicces, de ha én nem értem a tréfáját, könyörtelenül lepontozom, még ha én kérdeztem is, bár a nekem szánt válaszok nekem mind hasznosak, akár használom őket, akár nem, örülök, ha valaki megtisztel, és válaszol. Amúgy meg, ha ránézek valaki %-ára, kb tudom, hogy aki 75-85% közötti, az sok választ ad, tehát aktív, a 100%-osok most kezdték. De akadt már az utamba 40% körüli is. Szerintem az ilyenek nyomkodják sorba a kefelé mutató ujjat, anélkül, hogy egyáltalán a kérdést elolvasták volna!
2009. jún. 22. 13:11
 6/8 anonim ***** válasza:
87%

Az értékelés lényege, hogy az aki a válaszomat olvassa, nagyjából tudja, hogy mennyire vagyok hiteles, hiszen semmilyen más információja nincs rólam.

Épp az imént idegesítettem fel magam (már megnyudodtam), mert az alábbi kérdésnél én voltam az első, aki nem a hülyeséget, hanem a helyes választ írta, mégis csak 34%-osra van értékelve a válasz, míg a baromság 70%-ban hasznos. Hát ez éppen nem segít eligazodni a válaszok között.

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..

De velem történt már olyan is, hogy szintén csak én írtam választ a kérdésre (a többiek ugyan reagáltak, de nem válaszoltak),és 0%-ban hasznos volt az értékelés, nem is látszott a válasz, csak, ha bejelölted, hogy a nem hasznos válaszokat is látni szeretnéd. Másnapra - gondolom egy moderátor - törölte az értékelést. Most 75%-ban hasznos a válaszom.

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..

Szóval azért foglalkozom vele, mert a lepontozás sokszor inkorrekt és zavarja az igazságérzetemet. Sokszor félrevezető. És most nem a szubiektiv kérdésekre gondolok, hanem az obiektivekre.

Hosszú voltam, bocsi.

2009. jún. 22. 13:33
 7/8 A kérdező kommentje:

...na ezért nem kell vele foglalkozni. Nem hiteles, hiszen ténykérdéseket is pontoznak fel és le... :-)

köszi a válaszokat!

2009. jún. 22. 15:59
 8/8 anonim ***** válasza:
81%
itt nem szoktak lepontozni,de viszont ha át megyek a politika,vagy pénzügy stb. oldalakra ott mindig lepontoznak mivel nem egyezik a véleményünk,ezért itt szerintem nem is adnak a szavamra mivel látni,hogy mennyire hasznos válaszokat adok 70% körül : (
2009. jún. 22. 16:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!