Valaki van Miskolcról?
Figyelt kérdés
Miskolcon lakom/győri kapunál/nem régóta.Valaki nem tud egy helyet ahol gyerekcípőt lehet kapni?Sajnos nincs ismerősöm aki tudna ilyen helyet.2012. ápr. 26. 15:00
1/4 anonim válasza:
Szia! Igaz én nem miskolci vagyok, de 4 évig ott voltam kolis! :) A Győri főtéren van egy kínai, (úgy tudom még megvan). Ott lehet venni. Vagy a Városháztérre elmész, sétálsz a Centrum felé, és minden második épületben van ilyen bolt. Esetleg a Szinvaparktól sétálsz a Búza tér felé, és bal oldalon van egy olyan bolt, hogy 2D. Na az cipőbolt. :)
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszodat!
2012. ápr. 26. 16:12
3/4 anonim válasza:
Deichmann.Van a Szentpéteri kapuban,a Coránál és sz Auchanban is.
4/4 anonim válasza:
Széchenyi utcán a centrumtól egy kicsit fentebb az ellentétes oldalon van a Siesta cipőbolt.
Az Arany Corvin üzletházban van egy cipőbolt, Maus, Asso, Siesta, DD step cipőket is lehet venni ott.
A Széchenyi utca 19. a Weidlich udvarban van a Csintalan koboldok bizományi. Gyerekcipők- ruhák- játékok vannak ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!