Létezik, hogy óvszeres védekezés ellenére valaki teherbe essen? Járt így valaki?
Figyelt kérdés
Az nem tud csak úgy kilyukadni, csak szét szakadni, nem?2012. ápr. 22. 21:17
1/7 anonim válasza:
persze, ez nem új, hiszen a gumi nem ad 100%os védettséget....
2/7 anonim válasza:
1 mm-nél kisebb lyuk már elég arra, hogy a spermiumok átjussanak, és teljesen mindegy, h lyukad-e vagy szakad....:) szóval igen, igaza van az elsőnek, ez már nem újkeletű dolog.
3/7 anonim válasza:
Igen, uncsiméknál így lett tervezett idő előtt a 2. baba! Az ég egy világon mindent jól csináltak, nem lyukadt ki, nem szakadt el, de az kiskrapek nagyon jönni akart. :)
4/7 anonim válasza:
Hát kövezzetek meg, de szerintem akkor esik vki teherbe gumi mellett, ha kiszakad.
Persze szokták mondani, hogy "mikrorepedések" meg stb...hát akkora repedéseken az alatt a kis idő alatt míg a pasi elélvez és utána kihúzza nem fog annyi spermium átjutni, hogy baba legyen belőle.
Ha meg akkora lyuk van rajta, azt látod szex előtt is.
Szerintem a gumi hibája a szakadásból és a rossz használatból adódik.
Nem hiszem, hogy különösebben izgulnod kellene, ha normálisan használod.
5/7 anonim válasza:
igen, igaza van az utolsónak, és a lényeg a helyes használaton van. De mint mindent , az óvszert is lehet nem helyesen használni. (pl. ha túl heves a játék, nem is kell hogy kilyukadjon, elég egy kis repedés az anyagban)- Szóval, oda kell azért figyelni, de még mindig 2x biztonságosabb, mint pl. a megszakításos módszer....
6/7 anonim válasza:
Én óvszer mellett lettem terhes. Fogalmam sincs, hogy mit csináltunk rosszul.
7/7 anonim válasza:
Mi is óvszerrel védekeztünk, még is jött a fiam. Sógornőm is kétszer lett terhes gumi mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!