Több Hédit (Hedviget) is ismerek, mind nagyon aranyos nő!!!
Nekem tetszik ez a név.
2009. jún. 21. 18:33
12/17 anonim válasza:
Nekem is tetszik. A Hedvig is es a Hedi is, mint becezes.
(Akkor abbol kiindulva, hogy sokan ferfinevnek hiszik a Hedviget, a Jacintokat meg vajon nokent tartja sok ember nyilvan???)
2009. jún. 21. 19:37
13/17 anonim válasza:
Hedvignek sosem neveznék el egy gyereket. Hédinek igen. Mondjuk én a macskámat neveztem el Hédinek.:D
2009. jún. 21. 19:50
14/17 anonim válasza:
A Hedvig névvel az a probléma, hogy az emberek 70%-a azt se tudja, fiú név-e vagy lány, legtöbben egyébként is férfinévnek gondolják, nameg az is probléma vele, hogy a Harry Potter hóbaglyára emlékeztet (aki szintén Hedvig)
2009. aug. 29. 18:38
15/17 anonim válasza:
Az én Bendegúzom,ha lánynak születik Hédi lett volna.Minket nem érdekel(t) ezzel kapcsolatban mások véleménye.Ezek a nevek tetszettek és kész.A kisfiamra pl. nagyon is illik a neve:)
2009. aug. 30. 12:48
16/17 anonim válasza:
Én nem tudtam,hogy ez lány név.Férfias hangzása van.Ha Hedviga,Hédi lenne,fel se merülne bennem,hogy ez lehet-e férfi név.
2010. febr. 27. 14:36
17/17 anonim válasza:
A Hedvig egy német eredetű név. Jelentése:harc,háború. A Hedda a Hedvig germán rövidítése.
Az én nevem is Hedvig és nő vagyok :)
Régen még egy Hedvig nevű királynő is volt Németországban.
A Hedvig számomra is egy picit rdeg amikor begszólítanak.De szoktak Hedinek ,Hédinek,Hédikének,Hédusnak is hívni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!