Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a szoptatós...

Mi a véleményetek a szoptatós párnáról?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretnék,de nem tudom hogy tényleg jó-e vagy csak egy újabb marketingfogás és felesleges megvenni.
2009. jún. 21. 12:06
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Én meggvettem, de leginkább míg terhes voltam használtam (alvás). Szoptatás alatt nem, mert nekem úgy nem jött be. Szóval szerintem felesleges. Megvoltak nélküle is a nők több száz...stb évig! :)
2009. jún. 21. 12:11
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
A kórházban azon szoptattam,mert ott volt,de otthonra nem vettem,hanem egy plédet hajtogattam össze és azon szoptattam.Teljesen jó volt így is és nem került pénzbe.
2009. jún. 21. 12:20
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen ugyanaz a helyzet, mint az első válaszolónál. Imádtam terhességem alatt, de a fiamat nem tudom rajta szoptatni, mert ahhoz keményebb felületre van szükségünk. A párna pedig mindenfelé elmozog, ezért vagy fekve szoptatok vagy pedig egy nagyobb díszpárnán.
2009. jún. 21. 12:33
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Én nem is tudok anélkül szoptatni rendesen, met megfájdul a hátam, nagy segítség hogy tartja a babát, és így könnyen több pózban is tudok szoptatni. Nekem egy áldás, örülök hogy megvettem, ez volt az egyik legjobb befektetésem. És terhesen én is szerettem vele aludni.
2009. jún. 21. 12:59
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Én is csak terhesen használtam, szoptatáshoz nekem nem kellett.
2009. jún. 21. 13:04
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Nekem szimpi volt, mikor elmesélték, hogy mi mindenre jó , és milyen sokáig...

De végül nem vettem, és nem hiányzik.

Bár igaz, azt nem tudom, vele milyen lenne.

Én mindig fekve szoptattam-szoptatok még most is.

1 éves a lányom

2009. jún. 21. 13:25
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Csak a terhesség alatt használtam,akkor nagyon jó volt.6.5 hós koráig szopizott a babám,de 1x sem használtam.
2009. jún. 21. 16:27
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Terhesen csak azzal tudtam aludni, nagyon klassz volt. Aztán amikor megszületett a babám, a szoptatásnál ugyan nem használtam, de amolyan pihenőszékként funkcionált, mindig abba tettük a babát, nagyon szeretett benne lenni. Aztán kinőtte, és félretettem a párnát. Most 6 hónapos a babám, és olyan nehéz, hogy újra elővettem a párnát, és szopi közben azzal támasztom meg a búrácskáját. De csak ha a bal mellemből szoptatom, jobb kézzel elbírom, ballal béna vagyok :S
2009. jún. 21. 18:36
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én használtam terhesen, és most szopizásnál is használaom. Nekem vese alakú van , nem az a hosszú hurka ami most divat. Szerintem ez egy hasznos kütyü:)

2009. jún. 21. 18:43
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nagyon jó találmány. Én végig abban szoptattam, hét hóig (nálunk nincs karosszék vagy fotel), azóta ebben ücsörög amikor a reggeli és az esti tápit kapja, plusz "torlasz" a nappaliban hogy ne másszon olyan helyre ahol veszélyes, plusz kényelmes TV párna anyucinak :)) Nekem a hosszú hurka alakú van.
2009. jún. 21. 23:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!